'Sultan'dan barış sürecine destek

Denizli’de ‘Sinemam ve Ben’ kitabının imza gününe katılan ‘Sultan’ okuyucu ve seyircileriyle buluştu. Ünlü sanatçıyla fotoğrak çektirmek ve kitap imzalatmak isteyen yüzlerce kişiyi kuyruk oluşturdu.

'Sultan'dan barış sürecine destek

Sinemanın Sultanı, imza töreninden önce gazetecilerin sorularını yanıtladı. ‘Barış süreci’ ile ilgili yöneltilen soruyu Şoray “Sağduyu, sabır, hoşgörü ile bunu başarabileceğimize inanıyorum. Artık duyguların tahammülü kalmadı barış olsun istiyoruz. Ülkemizde herkes kardeşçe yaşasın birbirimizi kucaklasın istiyoruz. Ben bunun olacağına inanıyorum. Ülkemizde bundan sonra kardeş kardeş çok mutlu bir Türkiye olacak. Ülkemiz insanları böyle mutlu yaşamaya layık insanlar.” diye cevapladı.

 

Dizi çalışmalarının çok büyük emeklerle yapıldığını ancak bazen beğenilmeyerek kaldırıldığını anlatan Şoray yeni oyuncaları da övdü. Şoray, “Bunlar inanılmaz bir emek müthiş bir aşkla çalışıyorlar. Onun için ben jön de var diyorum. Onlara o imkânlar sağlanması lazım. Onların artıları var, eğitimliler bizim yıllar önce film çektiğimiz dönemde eğitimsizdik biz. Hem yakışıklılar hem güzeller hem yetenekliler. İşlerini seviyorlar. Üstelik eğitimliler bence hepsi süper bunların.” ifadelerini kullandı.

Şoray, kitabı dolayısıyla yıllarca filmlerini izleyen seyircileriyle buluşma imkanı bulduğunu, her gününün imza günü olmasını istediğini sözlerine ekledi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler