Tolga Karel’den Survivor All Star ziyareti

Acun Ilıcalının en sevilen, en çok seyredilen ve ülke genelinde büyük bir takipçi kitlesine sahip olan Survivor All Star’da heyecan tüm hızıyla sürerken, Dominik Cumhuriyeti’ne sürpriz bir ziyaret geldi.

Tolga Karel’den Survivor All Star ziyareti

 TV8’in hatta tüm kanallardaki yarışmalardan en gözde olanı Survivor All Star’ın bu sezon kadrosu belirlenmeden önce ağızlarda sakız gibi dolaşan bir isim vardı, Tolga Karel.

Tolga Karel hepimizin bildiği gibi geçtiğimiz sezon Survivor’da yarışmıştı. Şimdi de Dominik Cumhuriyetine bir All Star ziyareti gerçekleştirdi.

Survivor yarışmasının en çok konuşulan ismi Tolga Kareldi. Tolga, Acun Medya ekibine bir dizi ziyarette bulundu ve Dominik Cumhuriyeti’de gitti.

Dominik’te çok güzel anıları olduğunu belirten yakışıklı oyuncu, çok güzel dostlukları olduğunu ve geçtiğimiz sezon yarışmada çok açlık çektiğini belirtti.

Tolga Karel Survivor All Star’da yarışan yarışmacılar için de ilginç açıklamalar yaptı;

Karel, kişilik olarak Hasan'ı çok beğendiğini belirterek; “Çok eski arkadaşımdır Hasan, kimin birinci olacağına halk karar verir ancak benim için kızlardan Berna iyi durumda. Merve Oflaz'dan daha iyi performans beklerdim bu sene.

Kaynak: Diyarbakır Söz