Ülke birincisi oldular

Eruh Gençlik Merkezi Halk Oyunları Ekibi Türkiye Birincisi Oldu

Ülke birincisi oldular

Eruh Gençlik Merkezi'nden yapılan açıklamada, Nevşehir'de yapılan ve 38 ilden toplam 45 ekibin katıldığı "Gençlik Merkezleri Arası Türk Halk Oyunları Türkiye Finalinde" en iyi performans ödülünü alan Eruh Gençlik Merkezi'nin ilk defa katıldığı bu yarışmada Türkiye birincisi olduğu belirtildi.

Eruh İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Vekili Barış Kezer ise 2 yıldır sistemli ve büyük emek harcayarak yürüttükleri çalışmaların meyvelerini böyle kısa zamanda büyük başarılar elde ederek aldıkları için mutlu olduklarını belirterek, şöyle dedi:

 

ÜLKE BİRİNCİSİ OLDU

"Fırsat verildiği takdirde Eruh'ta gençlerimizin ne denli başarılı olabileceğini herkese ispatladık. Bu başarıların yanında özellikle Eruh'un tanıtımını en iyi şekilde yaptığımız kanaatindeyim. İlçede çok iyi bir ekip ruhu oluşturduk. İdarecisinden tutun ekip üyelerine kadar tek yürek halinde hareket ediyoruz. Destek olan herkese teşekkür ediyoruz. Eruh Gençlik Merkezi 23-24 Haziran 2012 tarihinde Hatay'da yapılacak Türk Halk Müziği Yarışması Türkiye Finallerinde de Siirt'i temsil edecek."

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler