Ünlü diyetisyen gözyaşlarıyla uğurlandı

Dün Etiler’deki evinde ölü olarak bulunan ünlülerin diyetisyeni Yelda Kahvecioğlu için Arnavutköy Tevfikiye Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.

Ünlü diyetisyen gözyaşlarıyla uğurlandı

Yelda Kahvecioğlu’nun cenaze törenine ailesinin dışında Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Erkan Petekkaya, manken Ebru Destan, gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı gibi ünlüler de cenazede hazır bulundu.

Ailesinin acısını dindirmek için orda bulunan dostları, annesinin kızının resmini bir an olsun elinden bırakmadığını ablası Derya Kahvecioğlu’nun ise güçlükle ayakta durduğunu söyledi.

Helallik alınmasının ardından, kılınan cenaze namazından sonra omuzlara alınan tabut cenaze aracına konuldu.

MEMLEKETİNDE TOPRAĞA VERİLECEK

Yelda Kahvevioğlu’nun cenazesi, memleketi Antalya Gazipaşa’ya götürülmek üzere Sabiha Gökçen Havalimanı’na doğru hareket etti. Uçakla Antalya’ya götürülecek olan cenaze, yarın öğle vakti Gazipaşa’da defnedilecek.

Cenazeye katılanlardan Erkan Petekkaya, yaptığı açıklamada, Yelda Kahvecioğlu ile yakın arkadaş olduğunu ifade ederek, "Ne diyebiliriz ki! Çok üzgünüz. Çok değerli bir insandı. Hepimizin başı sağolsun" diye konuştu.

Ebru Destan ise "Çok naif bir insandı. 7 ay boyunca her gün görüştüğüm ve sonrasında arkadaş olduğum biriydi. İyi ki tanımışım. En son 10 gün önce görüştük. Allah mekânını cennet eylesin" dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz