Yaşar Alptekin: Hem Müslümanım deyip hem CHP'ye oy vermeyeceksin!

Bir zamanların gözde ismi, ekranların aranan yüzü eski manken ve oyuncu Yusuf Alptekin tüm Türkiye’yi şoke edecek açıklamalarda bulundu. Yusuf Alptekin’in “Hem Müslüman’ım diyorsun hem de CHP’ye oy veriyorsun” sözleri sosyal medyada büyük tepki çekti. İşte ayrıntılar…

Yaşar Alptekin: Hem Müslümanım deyip hem CHP'ye oy vermeyeceksin!

NAİF DURGUN

“Müslüman olan CHP'ye oy vermez”

Bu sözler bir zamanların gözde ismi Yaşar Alptekin’e ait. Eski manken ve yakışıklı oyuncu bilindiği üzre İslam’a yönelmiş ve dindar biri olmuştu. İşte o Yaşar Alptekin Yeni Akit Gazetesine verdiği röportajla bir anda gündeme oturdu.

Yakışıklı eski oyuncu Yaşar Alptekin, "Ben Recep Tayyip Erdoğan'ı seviyorum kardeşim. Erdoğan hakkında kim ne derse de desin, Allah benim ömrümden alsın onun ömrüne katsın. Erdoğan'a ömrümü veririm" gibi açıklamalarıyla tüm Türkiye’yi şoke etti. Bu röportaj sosyal medyanın da gündemindeydi. Facebook, Twitter ve Instagram’da günün en çok konuşulan ve tartışılan ismi olmayı başaran Yaşar Alptekin’in sözleri bunlarla sınırlı değil.

“HEM MÜSLÜMAN’IM DİYECEKSİN HEM CHP’YE OY VERECEKSİN”

Ayrıca "Bir Müslüman nasıl CHP'ye oy verir" diyen Alptekin, "Hem Müslüman'ım diyorsun hem de CHP'ye oy veriyorsun. Müslüman olan CHP'ye oy vermez" açıklamasında bulundu.

Kaynak: Diyarbakır Söz