Yetenek Sizsiniz 2013 Türkiye Birincisi Atalay Demirci

Yetenek Sizsiniz Türkiye birincisi Atalay Demirci olurken minik Baha Bayırlı ise ikinci oldu.

Yetenek Sizsiniz 2013 Türkiye Birincisi Atalay Demirci

Yetenek Sizsiniz Türkiye birincisi tahmin edildiği gibi Atalay Demirci oldu. Ankara'da yaşayan Atalay Demirci performansı ile salonu adeta gülme krizine soktu.

Kahkahaya boğulan izleyiciler Atalay Demirci'ye en yüksek puanı verdiler. Yetenek Sizsiniz Türkiye birincisi seçileceği günler öncesinden belli olan Atalay Demirci Hülya Avşar'ı da gülme krizine soktu. 2013 yılının en yeteneklisi Yetenek Sizsiniz Türkiye birincisi Atalay Demirci olurken Baha Bayırlı da ikinci oldu. Acun Ilıcalı'nın sunduğu Hülya Avşar ve Sergen Yalçın'ın jüri üyeliğini yaptığı Yetenek Sizsiniz Türkiye birincisi Atalay Demirci seçildi.

YETENEK SİZSİNİZ TÜRKİYE BİRİNCİSİ ATALAY DEMİRCİ 

Yetenek Sizsiniz Türkiye birincisi olduktan sonra konuşma yapan Atalay Demirci; Finale kalan tüm arkadaşların Yetenek Sizsiniz Türkiye birincisi olduğunu söyledi. Atalay Dimirci konuşmasına şöyle devam etti; Acun Ilıcalı ve ekibine çok teşekkür ederim bana destek veren herkese teşekkür ederim şimdiye kadar beni yalnız bırakmayan tüm arkadaşlarıma, eşime büyük oğlum Furkan'a küçük yavrum şimdi uyuyordur bu salondaki herkese teşekkür ederim" dedi.