Bahçeli sert çıktı: 'Vatansızlar'

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İl Başkanları Toplantısında konuştu, Genelkurmay ve iktidara çok sert çıktı.

Bahçeli sert çıktı: 'Vatansızlar'

 MHP lideri Bahçeli’nin gündem yaratan konuşmasından bazı paragraflar şöyle;

>"AKP’ye oy veren kardeşlerim, bir umuttur diye oy verdiğiniz parti PKK’ya beyaz bayrak çekiyor, bunu görmeyecek misiniz? Arkasında durduğunuz ve oy verdiğiniz bu parti Türkiye’yi teröristlere tapulamak üzeredir hala anlamayacak mısınız?

>İmralı’nın kollarına düşen bu vatansızlar PKK yandaşlığında üst bir faza geçmişlerdir. PKK iktidara ortak olmuş ve hükümeti ele geçirmiştir. Bunların mütareke yıllarındaki işgal komiserlerinden ne farkları var. Dünkü açıklamada yer alan Bakanlar PKK’nın maskarası haline gelmeyi izzeti nefislerine nasıl sindirebilmişler?

>AKP artık hem HDP hem de PKK’dır. Bölücülük terazisinde artık AKP ile PKK’nın aynı ağırlıkta olduğunu kimse inkâr edemez. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu artık iflas etmiştir ve PKK’nın kanlı tarihinde yerlerini almıştır. AKP-PKK verkaçı Türkiye kalesine gol olup yağmıştır.

>Askerlerimizin başına çuval geçirilirken sesini çıkartamayan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisine “Hocam” dediği, AKP’nin Özel paşasına eleştirilerimize alınan kasaptaki ete soğan doğramayan emekli paşa acaba milletin kanına ekmek doğrayanlara bir çift laf edecek cesareti gösterebilecek misin? Omuzu yıldız kümesi olan özel insanlar, AKP PKK yıkım ittifakına ne diyeceksiniz?

>HER TÜRLÜ FENALIK

>Türkiye AKP ile böyle giderse her türlü fenalık ve faciayı yaşayacaktır. Böylesi zifiri bir karanlıkta maalesef 7 Haziran seçimleri yapılacaktır. Dün Suudi Arabistan’a giderken HDP ve PKK’yı ima ederek 12 yılda ne istediler de vermedik demiş ve Öcalan’a teşekkür etmiştir… Vah ki ne vah! Bu nasıl bir insan ve bu nasıl bir Cumhurbaşkanıdır”

Kaynak: Diyarbakır Söz