Görüş Bildir

Askerlere Veda Etti

Kocaeli Valiliğine atanan Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy veda ziyaretlerini yoğunlaşırken, dün günboyu Askeri birimleri ziyaret ederek, vedalaştı.

Askerlere Veda Etti

Kocaeli Valiliğine atanan Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy'un veda ziyaretleri dün de sürdü.

Veda ziyaretleri kapsamında dün ilk ziyaretini 8. Ana Jet Üs Komutanlığına yapan Vali Aksoy’u 8. Ana Jet Üs Komutanı Tuğgeneral Kadircan Kottaş karşıladı. Komutanlık şeref defterini imzalayan Vali Aksoy, Üs Komutanı Kottaş ile bir süre sohbet ettikten sonra alandan ayrıldı.

İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

İl Emniyet Müdürlüğüne geçen Vali Aksoy’u burada İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan ile İl Emniyet Müdür Yardımcılarıyla görüştkü.  İl Emniyet Müdürlüğü şeref defterini imzalayan Vali Aksoy makamda bir süre İl Emniyet Müdürü Aslan ve İl Emniyet Müdür Yardımcıları ile görüştükten sonra emniyetten ayrıldı.

İl Jandarma Komutanlığına geçen Vali Aksoy burada İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Demir ve komutanlar tarafından karşılandı. Karşılama mangasını selamladıktan sonra İl Jandarma Komutanlığı şeref defterini imzalayan Vali Aksoy makama geçerek burada İl Jandarma Komutanı Demir’le bir süre sohbet etti.

KOLORDU KOMUTANLIĞI

Veda ziyaretlerinde 7. Kolordu Komutanlığını da ziyaret eden Vali Aksoy’u 7. Kolordu Komutanı Korgeneral Ali Sivri'nin makamında bir süre başbaşa görüştü. Kolordu şeref defterini imzalayan Vali Aksoy makamda bir süre 7. Kolordu Komutanı Sivri ile görüştükten sonra komutanlıktan ayrıldı.

Günün son veda ziyaretini Jandarma Bölge Komutanlığına gerçekleştiren Vali Aksoy Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Musa Çitil ve Komutanlar tarafından karşılandı. Karşılama mangasını selamlayan Vali Aksoy daha sonra Komutanlık şeref defterini imzaladı. Jandarma Bölge Komutanı Çitil ile bir süre makamında sohbet eden Vali Aksoy daha sonra alandan ayrıldı.

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi