Bağcılar mahallesi modernize ediliyor

Bağlar Belediyesi, 200 bine yaklaşan nüfusuyla Türkiye'nin en büyük mahallesi olan ve yeni yerleşim alanları nedeniyle Diyarbakır'ın yeni cazibe bölgesi haline gelen Bağcılar Mahallesi'ni modernize etmeye devam ediyor.

Bağcılar mahallesi modernize ediliyor

Bağcılar Mahallesi'ni Şanlıurfa yoluna bağlayan 1234.sokakta önce yol yapıldı, ardında da 330 ton asfaltla döşenerek göz kamaştıran bir görüntüye kavuşturuldu.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,"Hizmetlerimizle Diyarbakır'ın ve ilçemizin geleceğine yön vermeye devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Bağlar Belediyesi, Diyarbakır'ın yeni imaj yüzü olan Bağcılar Mahallesi'ni güzelleştirmeye devam ediyor.

Son dönemlerde esnaf kesiminin ve ticari kuruluşların tercih ettiği bölge haline gelen bir çok il'den büyük mahallede ulaşım sorununu çözmek için yeni yollar yapılarak asfaltlandırılıyor.

Bağcılar Mahallesi'ni Şanlıurfa yoluna bağlayan bölgede yeni bağlantı yolu hizmete kazandırıldı. 1234.sokakta gerçekleşen yol çalışmasında 100 metre uzunluk ve 12 metre genişliğinde yeni yol yapılarak 330 ton asfaltlama gerçekleştirildi.

Bağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışması sonunda yeni yolun görüntüsü göz kamaştırdı.

"NEREDE HİZMETE İHTİYAÇ VARSA BİZ ORADAYIZ "

Bağlar'da son 4. 5 yılda çok önemli ve tarihi hizmetlere imza attıklarını kaydeden Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Bağcılar Mahallesi'nin yeni modern bir şehir olarak Diyarbakır'ın imaj yüzü haline geldiğini söyledi.

Başkan Beyoğlu,"4.5 yıldır hamaset yapmıyoruz, sadece hizmet yapıyoruz. Ne zaman nerede hizmete ihtiyaç varsa biz oradayız.

Bir çok il'den ve ilçeden büyük olan Bağcılar Mahallesi'ni yeni hizmetlerimizle güzelleştiriyoruz.  Bu bölgemiz gelecekte Diyarbakır'ın gururla dile getirilen yüzü olacak inşallah." diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz