Bağlar Belediyesi’nden Kur’an kursu öğrencilerine anlamlı destek

Bağlar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Günışığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Mağazası, toplumun farklı kesimlerine yönelik destekleriyle yüzleri güldürmeye devam ediyor.

Bağlar Belediyesi’nden Kur’an kursu öğrencilerine anlamlı destek

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun talimatıyla; Çelebi Eser Yatılı Kur’an Kursu’nda öğrenim gören 122 öğrenciye ayakkabı desteği sağlandı.

Başkan Beyoğlu, “Bu çocuklarımız inşallah milli ve manevi eğitim hedefimizin mimarları olacaklardır. Biz onlara inanıyoruz” dedi.

Bağlar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Günışığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Mağazası, ihtiyaç sahibi farklı kesimlere umut olmaya devam ediyor. Yıl boyunca faaliyet gösteren, binlerce vatandaşa destek olmasıyla önemli bir eksikliği gidermesiyle öne çıkan mağaza aracılığıyla bu kez de yatılı olarak eğitim alan Kur’an Kursu öğrencilerinin yüzü güldürüldü. Tam teşekküllü eğitim veren Çelebi Eser Yatılı Kur’an Kursu’nda kalan 122 öğrenciye ayakkabı hediye edildi. Anlamlı davranış nedeniyle Başkan Hüseyin Beyoğlu’na teşekkür eden öğrenciler, bu durumdan duydukları sevinci dile getirdi.

Öğrencilerin ayakkabı hediyeleri Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun talimatıyla belediye ekiplerince öğrencilere bizzat ulaştırıldı.

“İMKANLAR ÖLÇÜSÜNDE HERKESE DESTEK SAĞLIYORUZ”

Bugüne kadar Günışığı Mağazası üzerinden binlerce ihtiyaç sahibi insana ulaştıklarını belirten Başkan Beyoğlu, “Günışığı mağazamız çok önemli bir eksiği gideriyor. Giyim ihtiyacı olan vatandaşlarımıza buradan destek sağlıyoruz. Rabbime hamdolsun bugüne kadar hiçbir kardeşimize karşı mahcup olmadık. İmkanları milletimizin yararına değerlendirdik. Herkese destek olmaya gayret ettik. Bu çocuklarımız inşallah milli ve manevi eğitim hedefimizin mimarları olacaklardır. Bizim onlara olan inancımız tamdır” şeklinde görüşlerini aktardı.

Kur’an Kursu’nda yatılı olarak eğitim alan öğrenciler de destek nedeniyle Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ve belediyenin Günışığı Mağazası çalışanlarına teşekkür etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz