Hazro’da seçim bürosu açıldı

DEM Parti, Diyarbakır’ın Hazro ilçesinde seçim bürosu açılışı gerçekleştirdi. Açılışa, İl Eşbaşkanı Pınar Sakık Tekin, Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkan adayı Doğan Hatun ile Diyarbakır milletvekilleri Adalet kaya ve Serhat Eren katıldı. İlçe girişindeki karşılamadan sonra konvoyla ilçe merkezinde tur atıldı.

Hazro’da seçim bürosu açıldı

İl Asbaşkanı Tekin, "Gücümüz ve inancımız her geçen gün artıyor, bu seçimde başaracağız. Zaman Hazro zamanıdır, zaman Diyarbakır zamanıdır" diye belirtti. 

SEÇİMLERİN SONUÇLARI

Milletvekili Serhat Eren de, 31 Mart seçimlerinin tarihi bir seçim olacağını ifade ederek "Çünkü tahakkümcü iktidar; siyasetimizi, siyasetçilerimizi, dilimizi, kültür ve sanatımızı tasfiye etmeye çalışıyor, irademizi kırmak istiyor. Ama buna izin vermeyeceğiz" dedi.

Hazro Belediyesi Eşbaşkan adayı Hasibe Yazdık ise şunları belirtti: "İnanıyoruz ki iradenizi geri alacaksınız”  iddiasında bulundu.

üyükşehir Belediyesi Eşbaşkan adayı Doğan Hatun’un konuşmasının ardından büronun açılışı yapıldı. Açılışın ardından çalınan müzik eşliğinde halaya duruldu. 

Haber: Yılmaz BEKLEYEN

Kaynak: Diyarbakır Söz