HDP'den Söz'e ziyaret

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Diyarbakır Milletvekili adayları ve DBP Diyarbakır Eşbaşkanı Hafize İpek 7 Haziran seçimlerine ilişkin hummalı çalışma içerisinde bulunurken, dün Söz yayın grubunu ziyaret etti.

HDP'den Söz'e ziyaret

Söz Yayın Gurubunun, Yenişehir ilçesindeki Merkez İdare Binasına gelen HDP Diyarbakır Milletvekili Adayı İmam Taşçıer, Edip Berk ile Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Diyarbakır İl Eşbaşkanı Hafize İpek ve Parti üyelerini Genel Yayın Yönetmenimiz Ömer Büyüktimur karşıladı.

HDP VE DBP ZİYARETİ

Sıcak ve samami havada geçen ziyaretteki görüşmede, Araştırmacı-Yazar Mehmet Ali Altındağ da hazır bulundu.

Yüzde 10'luk seçim barajının kendileri için artık bir anlam teşkil etmediğini ifade eden İpek, "Seçim barajı olduğu gibi, hakların önündeki tüm barajları ve engelleri, aşıp, barışa ve özgürlüğe teminat olacağız" dedi.

HDP Adayı İmam Taşçıer ise, kendilerinin baraj kaygıları olmadığını ifade etti. Taşçıer, Diyarbakır için bu seçimde temel hedeflerinin oy oranını yüzde 80'lerin üzerine çıkarmak olduğunu belirtti.

Edip Berk ise, 40 yıldır yürütülen değerlerin mücadelesini, 8 Haziran'da demokrasi ve özgürlüklerle taçlandırmayı hedeflediklerini söyledi.

Kaynak: Diyarbakır Söz