Şahin Diyarbakır'da

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere bugün Diyarbakır’a geliyor. Şahin’e Diyarbakır Milletvekilleri eşlik edecek.

Şahin Diyarbakır'da

DİYARBAKIR-Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, bugün Diyarbakır’a geliyor. Şahin, TOKİ kura çekimi ile Aile Destek Merkezinin açılışına katılacak.

Bugün sabah Diyarbakır’a gelecek olan Bakan Şahin’e AK Parti Diyarbakır Milletvekilleri ile İl Valisi Mustafa Toprak eşlik edecek.

BAKAN ŞAHİN DİYARBAKIR’DA

Bakan Şahin’in Diyarbakır programı da kesinlik kazandı. Buna göre, Şahin ilk olarak saat 11.00’de, Dicle Üniversitesinde organize edilen TOKİ konutlarının kura çekimine katılacak. Üniversite Sosyal Tesislerinde öğlen yemeğini yiyecek olan Bakan Şahin ve beraberindekiler daha sonra Aile Destek Merkezi (ADEM)’in açılışını yapacak, bilahare de Sevgi Çocuk Evi’ne ziyarette bulunacak.

AK Parti İl Başkanı Halit Advan’ı da parti binasında ziyaret edip burda partililere seslenecek olan Bakan Şahin, daha sonra Valilikte ulusal bir televizyonun canlı yayın programına katılacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler