TEİAŞ’taki yangın şartelleri indirdi

Diyarbakır’da elektrik santral deposunun çatısında çıkan yangın, kesintiye yol açtı. Bir çok işyeri, AVM ve Organize Sanayi Bölgesindeki fabrikalar enerji kesinti yüzünden, iş yapamaz hale geldi.

TEİAŞ’taki yangın şartelleri indirdi

Diyarbakır’da Türkiye Elektrik İletim A.Ş.’ye (TEİAŞ) ait elektrik santral deposunun çatısında çıkan yangın, korku yarattı. İtfaiyenin müdahalesiyle yangın söndürülürken, şehir merkezindeki bir çok işyeri, AVM ile Organize Sanayi Bölgesindeki fabrikalar elektrik kesintisi yüzünden iş yapamaz hale geldi.

Diyarbakır’ı korkutan yangın dün öğlen saatlerinde merkez Yenişehir ilçesi Üçkuyular Mahallesi’nde bulunan TEİAŞ elektrik santral deposunun çatısında bilinmeyen bir nedenle meydana geldi.

ŞEHRİ KORKUTAN YANGIN

İhbarla bölgeye itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Çevre güvenliğinin sağlanmasının ardından, kent merkezindeki bir çok yerleşim alana enerji sağlayan santralin kartelleri indirildi. Elektrik kesintisinin ardından ekiplerin müdahalesiyle yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangının çıkış sebebi araştırılıyor.

İŞYERLERİ VE AVM’LER ETKİLENDİ

Diyarbakır’ın enerjisinin karşılandığı merkez olan TEİAŞ Elektrik santralinden çıkan yangın nedeniyle uygulanan elektrik kesintisi yüzünden, kent genelindeki bir çok işyeri, AVM’ler ile Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesindeki fabrikalar iş yapamaz hale geldi.

Kaynak: Diyarbakır Söz