Partiye silahlı saldırı: 3 ölü

ABD'nin Arkansas eyaletinde düzenlenen özel bir partide yaşanan silahlı saldırıda aralarında failin de olduğu üç kişi öldü, dört kişi yaralandı. Saldırıyla ilgili soruşturma açıldı.

Partiye silahlı saldırı: 3 ölü

ABD'nin Arkansas eyaletinde dün erken saatlerde özel bir partide düzenlenen silahlı saldırıda iki kişinin hayatını kaybettiği, çok sayıda kişinin yaralandığı açıklandı. Polis, bir kadın ve erkeğin yanı sıra silahlı saldırganın da öldüğünü bildirdi. 

10 Mart Pazar günü yerel saatle 05.00 sıralarında Jonesboro bölgesine giden polis memurları, olay yerinde çok sayıda kişiyi ateşli silahla yaralanmış halde buldu.

Facebook üzerinden açıklama yapan polis yetkilileri, silahlı saldırganın tanıdığı olan bir erkek ile bir kadının saldırıda öldürüldüğünü, saldırganın da hayatını kaybettiğini bildirdi. Failin tanıdığı olan bir kadının ve saldırganla bağlantısı bulunmayan üç diğer kişinin yaralandığı belirtildi. 

Polis, saldırıya neyin yol açmış olabileceği ya da yaralıların sağlık durumunun nasıl olduğu ile ilgili ise bilgi vermedi. Saldırıyla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. 

HABER MERKEZİ

Kaynak: Diyarbakır Söz