Asgari ücret zammı bekleyenler dikkat! Son dakika kötü haber verildi

Vedat Işıkhan’ın yaptığı son dakika duyurusuna göre, asgari ücret ve emekli maaşlarına yönelik beklenen ek zam kararı açıklandı. Detaylar ve ek zammın uygulanacağı tarihler hakkında tüm merak edilenler haberimizde...

Asgari ücret zammı bekleyenler dikkat! Son dakika kötü haber verildi

Kabine toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, asgari ücret ve emekli maaşlarına yapılacak ara zammın olmayacağını net bir dille ifade etti. Bakan Işıkhan, ekonomik değerlendirmeler ışığında alınan bu kararın detaylarını paylaştı.

Son dönemde sıkça gündeme gelen asgari ücret ve emekli maaşlarına yapılacak ara zam iddialarına Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’dan net bir yanıt geldi. 

Bakan Işıkhan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Asgari ücret ve emekli maaşlarına ara zam yapılması şu an için gündemimizde değil. Emekli maaşlarında en düşük seviye 10 bin lira olarak belirlenmiş olup, temmuz ayında enflasyon oranlarına göre yapılacak düzenlemelerle vatandaşlarımızın maaşlarına yansıtılacak olan artışlar dışında ek bir zam öngörmüyoruz” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz