Parasını buna yatıran zenginler listesine girer! Selçuk Geçer para bastıracak tüyoyu verdi

Yatırımcıları sevindirecek bir açıklama geldi: Selçuk Geçer, "Parasını ona yatıran krallar gibi yaşayacak" dedi. Detaylar haberimizde...

Parasını buna yatıran zenginler listesine girer! Selçuk Geçer para bastıracak tüyoyu verdi

Ekonomist Selçuk Geçer, yatırımcılara önemli bir tavsiyede bulunarak, döviz ve altın gibi yatırım araçlarının geleceği hakkında dikkat çekici bir açıklamada bulundu. Son dönemde Merkez Bankası’nın faiz artırımı sonrasında döviz ve altın fiyatlarında yaşanan dalgalanmaların ardından, yatırımcılar gelecek hakkında endişeli ve belirsiz bir bekleyiş içindeler.

YATIRIMCILAR DİKKAT

Geçer, dolar, euro ve altının geleceği konusunda ABD’nin durumunu işaret etti. Amerika’da ekonomik verilerin kötüleşmeye başladığını ve beklentilerin de düştüğünü belirten Geçer, Amerika’nın faiz indirimi üzerinde durduğunu ifade etti. Avrupa’nın ise daha olumlu bir tablo çizdiğini ve faiz indirimi konusunda daha iyimser olduğunu belirtti. Bu durumda euro dolar paritesinde gerileme beklentisini dile getirdi.

Ayrıca, Geçer, Amerika’nın faiz indirimi yapmaması ve Avrupa’nın faiz indirimi yapması durumunda dolar endeksinin yükseleceğini öngördü. Altın fiyatlarının da bu durumda yukarı yönlü bir hareket izleyeceğini ifade etti. Geçer, Türkiye’nin dolar ve euroya bağımlı olmadığını belirterek, ülke içindeki hataların devam etmesi halinde dolar ve euro fiyatlarında artış yaşanabileceğini vurguladı.

Kaynak: Diyarbakır Söz