Tek şartla faizsiz kredi kapağı açıldı! 9 banka anında ödüyor

9 farklı banka faizsiz kredi ödemesi yapıyor! Tüm detaylar haberimizde.

Tek şartla faizsiz kredi kapağı açıldı! 9 banka anında ödüyor

Acil nakit ihtiyaçlarınıza son! Bu bankalar faizsiz kredi ödemesi yapıyor! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

9 BANKADAN FAİZSİZ KREDİ

Son dönemlerde nakit ihtiyacı olan vatandaşlar bankaların kredi kampanyalarını yakından takip ediyor. Birçok banka müşterilerine özel faizsiz kredi ödemesi yapmaya devam ediyor. Güncel olarak faizsiz kredi ödemesi yapan bankalar ve taksit tutarları şu şekilde;

-Enpara yeni müşterilerine 6 ay vadeli faizsiz 10 bin TL kredi ödemesi yapıyor. Kredinin aylık taksit tutarı 1.666.67 TL olarak hesaplanıyor.

-Garanti BBVA 31 Mart tarihine kadar 6 ay vadeli faizsiz 10 bin TL kredi ödemesi yapıyor, kredinin aylık taksit tutarı 1.666.67 TL olarak hesaplanıyor.

-ON Dijital Bankacılık faizsiz 10 bin TL 6 ay vadeli kredi ödemesi yapıyor, aylık taksit tutarı 1.666.67 TL olarak hesaplanıyor.

-Albaraka yeni müşterilerine özel 15 bin TL 6 ay vadeli faizsiz kredi ödemesi yapıyor.

-Cepteteb yeni müşterilerine ve kredi notu 1879 ve üstünde olanlara 20 bin TL 6 ay vadeli faizsiz kredi ödemesi yapıyor. Kredinin aylık taksit tutarı 3 bin 334 TL olarak hesaplanıyor.

-QNB Finansbank yeni müşterilerine faizsiz 6 ay vadeli 10 bin TL kredi ödemesi yapıyor, kredinin aylık taksit tutarı 1.666.67 TL olarak hesaplanıyor.

-İş Bankası 31 Mart tarihine kadar bankanın müşterisi olan vatandaşlara 30 bin TL’ye kadar faizsiz kredi ödemesi yapıyor.

-Akbank yeni müşterilerine 6 ay vadeli faizsiz 10 bin TL ve 6 ay vadeli 20 bin TL nakit avans ödemesi yapıyor.

-Denizbank yeni müşterilerine özel faizsiz 6 ay vadeli 20 bin tL kredi ve 10 bin TL’ye kadar taksitli nakit avans ödemesi yapıyor. 

Kaynak: Diyarbakır Söz