11 Haziran Koronavirü tablosu bugün vaka sayısı, ölü sayısı azaldı mı? 11 Haziran Koca açıklamaları

11 Haziran korona tablosu yayınladı mı? Hergün milyonlarca kişi korona tablosu, bugünkü vaka sayısı, bugünkü ölen sayısı ve iyileşen sayısını yılmadan gidişatı değerlendirmek adına merakla araştırıyor. Mart ayından beri dünyayı felç eden koronavirüs salgını gidişatı havaların ısınması ile birlikte ve sosyal mesafe maske kullanımı gibi önlemlerle gidişatını azaltırken, 11 Haziran korona tablosu bugünkü vaka sayısı gibi detaylar haberimizde. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın her akşam sosyal medya hesabı ve Sağlık Bakalığı resmi internet sayfasından açıklanan korona virüs vaka sayısı korona tablosu gibi detaylar 11 Haziran için güncellend mi?

11 Haziran Koronavirü tablosu bugün vaka sayısı, ölü sayısı azaldı mı? 11 Haziran Koca açıklamaları

11 Haziran korona tablosu yayınladı mı? Hergün milyonlarca kişi korona tablosu, bugünkü vaka sayısı, bugünkü ölen sayısı ve iyileşen sayısını yılmadan gidişatı değerlendirmek adına merakla araştırıyor. Mart ayından beri dünyayı felç eden koronavirüs salgını gidişatı havaların ısınması ile birlikte ve sosyal mesafe maske kullanımı gibi önlemlerle gidişatını azaltırken, 11 Haziran korona tablosu bugünkü vaka sayısı gibi detaylar haberimizde.  Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın her akşam sosyal medya hesabı ve Sağlık Bakalığı resmi internet sayfasından açıklanan korona virüs vaka sayısı korona tablosu gibi detaylar 11 Haziran için güncellend mi?

11 HAZİRAN KORONA TABLOSU

Bakan Koca, Twitter'dan yaptığı açıklamada iki ili örnek gösterip uyararak, "FİLYASYON ÇALIŞMALARINDA, “Geçmiş olsun” ziyareti sebebiyle bir ilimizde 190 kişiye virüs bulaştığı tespit edildi. Bir diğer ilimizde, asker uğurlamasında, 58 kişi virüsle enfekte oldu. Yeni iyileşen hasta sayımız, 2.647. Tedbir azaldıkça tehdit artıyor" dedi.

10 HAZİRAN KORONAVİRÜS TABLOSU

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 10 Haziran Türkiye Günlük Koronavirüs Tablosu'nu dün akşam yayınladı.

Bakan Koca Twitter'dan şu açıklamayı yaptı;

"Yeni tanı konan hasta sayısı, yeni iyileşen hasta sayımızın %40’ı kadar. YAŞ ORTALAMASI yeni vakalarda 36, vefatlarda 71. Yeni hastalar sebebiyle artan yoğun bakım ihtiyacı düne yakın. Virüsün etkisinin azaldığı fikri riskli. “Normal” olan, tedbirdir. "

11 HAZİRAN KORONAVİRÜS TABLOSU

11 Haziran koronavirüs tablosu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıklamalarıyla birlikte açıklandı mı? Akşam 20.00 civarı hergün açıklanan koronavirüs tablosu 11 Haziran için henüz güncellenmedi. Gün gün vaka sayısı, ölen sayısı, iyileşen sayısı azalırken, bakalım bugünkü korona tablosu gidişatı nasıl değiştirecek?

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler