2 ayrı aile kavgası 1 ölü, 7 yaralı

Husumetli aileler arasında kavga: 6 yaralı; o anlar kamerada.

2 ayrı aile kavgası 1 ölü, 7 yaralı

Şanlıurfa merkez Eyyubiye ilçesindeki kavgada bir kişi öldürülürken, Viranşehir ilçesinde, kız alıp verme konusunda husumetli 2 aile arasında çıkan; taş, sopa ve plastik sandalyelerin kullanıldığı kavgada 6 kişi yaralandı. 

HUSUMETLİLER ÇATIŞTI

Olay, öğle saatlerinde Karacadağ Caddesi'ndeki bir siyasi partinin seçim ofisi önünde meydana geldi. İddiaya göre, bu bölgede karşılaşan husumetli 2 aile fertleri arasında kız alıp verme konusunda tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışmada her iki grup birbirlerine plastik sandalye, taş ve sopalarla saldırdı.

Kavgada yaralanan 6 kişi, ihbarla adrese sevk edilen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Cep telefonu kamerasına da yansıyan kavgaya ilişkin polis incelemesi sürüyor.

ÇIKAN BIÇAKLI KAVGA

İki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada, 1 kişi hayatını kaybetti. Merkez Eyyübiye ilçesindeki Osmanlı mesire alanında, iki grup arasında henüz bilinmeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü.

Kavgada Abuzer Ölmez bıçakla ağır yaralandı. Sağlık ekiplerince Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Ölmez, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis ekipleri, kavgaya karıştıkları belirlenen 5 şüpheliyi gözaltına aldı.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Diyarbakır Söz