6 Gündür Bankta Yatan Baba Kızından İyi Haber Bekledi!

Antalya'da arkadaşının cenazesine gitmek için yola çıkan 17 yaşındaki kız, kazada hayatını kaybetti. Olanları anlatan baba yaşadığı günleri dile getirdi.

6 Gündür Bankta Yatan Baba Kızından İyi Haber Bekledi!

Antalya’da sömestir tatilinde kalp kriz nedeniyle hayatını kaybeden sınıf arkadaşının cenazesine giden Aysel Betül Karakaş’ın hayatını kaybettiği kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı. Kızına çarpan sürücünün serbest bırakılmasına acılı baba Atilla Karakaş tepki gösterdi.

Acılı baba Karakaş, bizim evladımızı sen bitkisel hayata soktun, 6 gün gece gündüz yoğun bakım ünitesinde bankın üzerinde uyudum. Onu da bekledim. Biz isterdik ki acılarımızı paylaşalım. Ben bu devletin adaletine inanıyorum sözlerini dile getirdi.

Acılı Aile Vefat Eden Kızlarının Organlarını Bağışlamak İstedi!

Genç kızın babası Karakaş, bize 24 saati doldurursa yaşar dediler. Biz 24 saat geçtikten bayram ettik ve bize Ankara'dan heyet geleceğini söylediler. Bizi görüşmeye çağırdılar beyin ölümünün gerçekleştiğini ifade ettiler.

Ben çocuğumun tüm organlarını bağışlardım keşke bunu daha önceden söyleselerdi. Aynı anda hem fişini çekeceklerini hem organlarını alacaklarını söyleyince kabul etmedim ifadelerini kullandı.

Genç kızın annesi Seçgül Karakaş, olayın yaşandığı yerde yaya geçidinin olduğunu ve en azından yavaş gelebilirdi ama hızını kesmemiş. Kızımı suçluyorlar, benim yüreğim yanıyor. Bizim kimsemiz yok dünyamı üç çocuğumun üzerine kurdum sözleri ile sitem etti.


İlgili Haberler
Müstakil Evde Yangın! İtfaiye Ekipleri Yangına Müdahale Etti!
İsrail Şifa Hastanesi'nin yoğun bakım ünitesini vurdu
Jandarmadan Rekor Ceza: 103 Bin 414 Lira Ceza Kesildi

Kaynak: İHA