81 ilden canlı iftar yemeği

Türk Telekom bir ilke daha imza atarak Türkiye'nin 81 ilinde aynı anda iftar programı düzenledi ve video konferans yöntemiyle canlı yayında bir çok ilden iftar programını konuklara izlettirdi.

81 ilden canlı iftar yemeği

TÜRK-TELEKOM’un Türkiye’de 81 il’de 84 farklı noktada eş zamanlı olarak düzenlenen iftar yemeğinin Diyarbakır ayağı Altındağ Dinlenme Tesislerinde  düzenlendi. İftar yemeğinde ilginin yüksek olduğu dikkat çekerken, zaman zaman renkli görüntüler oluştu.

VİDEO KONFERANS SİSTEMİYLE

Video konferans yöntemiyle canlı yayında bir çok ilden iftar programını konuklara izlettirdi.

Ankara üzerinden video konferans aracılığıyla tüm illerde canlı olarak izlenmesi sağlanırken, Türk Telekom'un 12 Bölge Müdürlüğü çalışanları da interaktif olarak yayına katıldılar.

Programda Türk Telekom Genel Müdürü Paul Dauny video konferans sistemiyle tüm ulusa seslendi. Çalışmalar ve yeni kampanyalar hakkında bilgiler veren Dauny konuşmasını Türkçe olarak yaptı ve “Afiyet olsun” diyerek iftara renk kattı.

ALTINDAĞ DİNLENME TESİSLERİ

Diyarbakır’ın nezih ortamlarından birisi olan Altındağ Dinlenme Tesislerinde düzenlenen İftar yemeğine Türk Telekom Bölge Müdürü Ahmet Alevcan, Bölge Müdür  Yardımcıları Ali Öztürk’ün yanı sıra diğer idareciler ve İl müdürleri katıldı.

Bölge Müdürü Alevcan, bölgesel yapılanma ile Türk Telekom'un müşterisine daha iyi hizmet verme anlayışında olduğunun altını çizdi. Alevcan, bu gecede ortaya çıkan tablo şunu göstermiştir diyerek konuştu:

TEKNOLOJİNİN GÜCÜNÜ GÖRMEK

“Teknolojik gücün ve insan kaynağı gücünün gösterilmesi adına çok önemli bir gün ve an yaşıyoruz. Bu yapı Türk Telekom'un operasyonel gücünü, yeteneğini etkin bir biçimde kullanması anlamına gelmektedir. Müşteri istek ve beklentilerine en kısa sürede en hızlı bir biçimde cevap vermesidir. Temel misyonumuz müşterilerimize entegre çözümler sunmaktır”

Kaynak: Diyarbakır Söz