Beyoğlu; İman gücü kazandı

Bağlar Belediye Başkanı Beyoğlu, "Hainler başarmış olsaydı bugün belki parçalanmış ve dağılmış bir ülke gerçeğiyle karşı karşıya kalacaktık. Ama o gece milletin iradesi ve iman gücü kazandı” dedi.

Beyoğlu; İman gücü kazandı

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Beyoğlu, mesajında, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yaşandığı gün doğudan batıya milletin yekvücut olarak destansı bir başarıya imza attığını anımsattı.

Tarih boyunca özgürlüğüne ve bağımsızlığına sevdalı olan milletin o gece de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bir destan yazdığını belirten Beyoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

İMAN “GÜCÜ KAZANDI

Hainler başarmış olsaydı bugün belki parçalanmış ve dağılmış bir ülke gerçeğiyle karşı karşıya kalacaktık. Ama o gece milletin iradesi ve iman gücü kazandı. Tarihte birçok destanımız var. 15 Temmuz da nesiller boyu bu aziz milletin emperyalizmin uşaklarına tokat vurduğu tarih olarak hatırlanacaktır."

Milletin direnişi karşısında hezimete uğrayan karanlık odakların kirli oyunlarından vazgeçmediğini aktaran Beyoğlu, şunları kaydetti:

HAİNLER BOŞ DURMUYOR

"2023'te yüzyılın en önemli seçimini yapacağız. Hainler hesaplarından vazgeçmiş değil. Her zamankinden daha dikkatli olmak zorundayız. Milletimizin ferasetine olan inancımız sonsuzdur. Bu vesileyle o tarihi gecede vatan ve iman aşkıyla hainlere karşı direnirken şehit olan kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Gazilerimizi minnet ve şükranlarımı sunuyorum."

Kaynak: Diyarbakır Söz