Bugünkü koronavirüs tablosu! 16 Haziran vaka sayısı arttı mı?Vaka sayısı azalıyor

Koronavirüs Mart ayında ülkemizi, Aralık ayından beridir de tüm dünyayı etkisi altına almışken, tam piki atlattık yasakları kaldırdık derken, 2. dalgalanma geliyr sayısı artan vaka sayısı akabinde çok düşündürttü. Ayın 12'sinden beri yani 12 Haziran itibari ile vaka sayısı artarken, coronavirüs 16 Haziran vaka sayısı, bugünkü korona tablosu da merakla bekleniyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın her akşam yorumları ile birlikte vaka sayısı korona tablosu gibi detaylar açıklanırken, bugünkü durum nedir? sorusu ile tüm açıklamalar haberimizde.

Bugünkü koronavirüs tablosu! 16 Haziran vaka sayısı arttı mı?Vaka sayısı azalıyor

Koronavirüs Mart ayında ülkemizi, Aralık ayından beridir de tüm dünyayı etkisi altına almışken, tam piki atlattık yasakları kaldırdık derken, 2. dalgalanma geliyr sayısı artan vaka sayısı akabinde çok düşündürttü. Ayın 12'sinden beri yani 12 Haziran itibari ile vaka sayısı artarken, coronavirüs 16 Haziran vaka sayısı, bugünkü korona tablosu da merakla bekleniyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın her akşam yorumları ile birlikte vaka sayısı korona tablosu  gibi detaylar açıklanırken, bugünkü durum nedir? sorusu ile tüm açıklamalar haberimizde. 

Koronavirüs düyayı kasıp kavururken sevdikleriizden ayrı, mümkü olduğunda evlerimizde hayat süregelmekte. Yazın başlaması ile birlikte süreçte azalma olsa da 2. dalgalanma olması herkesi üzmekte. Özellikle de küçük ve yaşlıların dikkat etmesi gereken koronavirüs tablosu bugün için de güncelendi mi?

15 Haziran korona tablosu bu iken vaka sayısı artışı herkesi ürkütüyor! Fahrettin Koca geçtiğimiz gün yaptığı açıklamasında 15 Hazira vaka sayısındaki artışa dikkat çekerek herkesi dikkatli olunması konusunda uyardı. 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, corona virüs tablosunda son durumu açıkladı. Bakan Koca açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

Düne kıyasla vaka sayımız 30, yoğun bakım hasta sayımız 5, entübe hasta sayımız 1 artış gösterdi. ARTIŞLAR BELLİ BÖLGELERDE YOĞUNLAŞIYOR. Rehavet mi, mücadele mi? Maske + mesafe kuralına hep birlikte uyarsak, yayılımı kontrol altına alabiliriz. Güç bizde.

16 HAZİRAN KORONA TABLOSU 

Kaynak: Diyarbakır Söz