Çelik için takipteyiz!

PKK tarafından kaçarılan AK Parti Kulp İlçe Başkanı Veysel Çelik için, Başbakan Erdoğan ilk kez konuştu. Erdoğan, şöyle dedi:

Çelik için takipteyiz!

''Bu tür saldırılar partimize yeni değil. Aylardır söylüyoruz, artık AK Parti'yi halk nezdinde mağlup edemeyenler, özellikle Doğu ve Güneydoğu'da mağlup edemeyenler, bizim Kürt kökenli vatandaşlarımızın iradelerini kendi iradeleri istikametinde şekillendiremeyenler, şimdi iradesini AK Parti istikametinde kullanan arkadaşlarımızı bu şekilde tehdit ederek, kaçırarak diğer idarecilere diğer partimizde çalışan Kürt kökenli vatandaşlarımızı bu yolla sindirmeye çalışıyor.

 

ASLA SİNMEYECEĞİZ

Bu konunun takipçisiyiz. Sürekli olarak bu işin arkasındayız. Biliyorsunuz olay sadece bununla ilgili değil, aynı şekilde Şırnak'ta da bir başkan yardımcımız öldü, Hakkari'de de benzer olayı yaşadık. Fakat biz bunların karşısında asla sinmeyeceğiz. Bunun AK Parti'ye karşı yapılıp, başka partilere yapılmayışı manidardır. Onun için de terörle hangi siyasi partinin mücadele verdiği veya iktidar partisinin nasıl mücadele verdiği çok açık net ortadadır.''

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler