Davul çalarken Kalbine yenilen Karadağ ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı

Karacadağ’daki kayak merkezinde bir gruba halay çekerken davul çalan Abbas Karadağ geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. O anlar cep telefonuna yansıdı.

Davul çalarken Kalbine yenilen Karadağ ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı

Diyarbakır’a yaklaşık 60 kilometre mesafede bulunan Karacadağ Kayak Merkezi’nde halay çeken gruba davul çalan Abbas Karadağ adlı davulcu, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Davulcu Karadağ’ın kalp krizi geçirdiği o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

DAVUL ÇALARKEN KALBİ DURDU


 Şanlıurfa ile Diyarbakır arasındaki sınırları arasındaki Karacadağ Kayak Merkezi'nde kayak mevsiminin açılmasıyla buraya kendisine mekan seçen Abbas Karadağ yanındaki zurnacısıyla birlikte, kayağa gelenleri eğlendirmek için, davul çalıyor. 

HASTANEDE KURTARILAMADI


Önceki öğlen saatlerinde Karadağ zurnacısıyla birlikte bir gruba davul çalarken, birden yere yığıldı.
Halaydakilerin şaşkın bakışları arasında yere düşen ve bu anların cep telefonuna yansıdığı olayda Karadağ’ın kalp krizi geçirdiğinin anlaşılması üzerine, Siverek Devlet Hastanesine kaldırıldı.

O ANLAR KAMERAYA YANSIDI


Hastanenin acil servisinde yapılan tüm müdahalelere rağmen, kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.
Siverek’te Abbas dayı olara tanınan Karadağ’ın uzun süredir kalp rahatsızlığı olduğu ifade edilirken, cenazesi Siverek merkez de toprağa verildi.

HABER MERKEZİ 

Kaynak: Diyarbakır Söz