Dehşetin görüntüleri pes dedirtti!

Geçtiğimiz günlerde Diyarbakır da 3 kişinin yaralandığı ve 1 kişinin ise hayatını kaybettiği silahlı saldırı ile ilgili inceleme çalışmaları devam ederken olaya ilişkin yeni detaylar da gelmeye devam ediyor.

Dehşetin görüntüleri pes dedirtti!

Diyarbakır da geçtiğimiz günlerde yaşanan silahlı yaralama vakası ileilgili olarak kamera kayıtlarından alınan verilere göre olay taraflarından Tekin ailesi üyelerinin içerisinde olduğu hafif ticari aracın park halinde bulunan dörtlüleri yanık haldeki ticari aracın yanında duruyor, duran araçtan iki kişi park halinde olan ticari aracın üzerine ellerindeki silahlarla beraber olayın diğer taraflarından Gümürcü ailesine ait olduğu öğrenilen araca doğru hareket etmesiyle başlıyor. ,

Yaşanan silahlı eylem neticesinde 3 kişi yere yığılırken çevredeki vatandaşlar can havli ve panik içerisinde koşuşturdu. 

Kısa süre sonra kokrku ve panik'in yerini yardıma bıraktığı bu olayda duyarlı vatandaşlar tarafından  yaralı vatandaşlara 112 acil ekipleri çağrılarak hastaneye kaldırılmıştı ancak yaralı 3 vatandaştan geriye yürüdükleri yoldan attıkları son adımlar kaldı.

Yeni görüntülerin yayınlanmasıyla beraber saldırganlarında yara aldığı bu olayda tarafların soğuk kanlı davranışları tepkilere yol açarken yaralı saldırganlardan birinin gözaltına alınarak çıkarıldığı mahkemece tutuklanmış, gözaltı devam eden diğer saldırganın da tedavisinin ardından tutuklu yargılanmak üzere mahkemeye sevkedilmesi bekleniyor.

Yaşanan silahlı kavganın yeni bilgileri geldikçe aktarmaya devam edeceğiz.

Haber Merkezi

Kaynak: Diyarbakır Söz