Diyarbakır'da Sevgili Cinayeti: Kız Arkadaşını Vurdu Sonra Kendi İntihar Etti

Diyarbakır'da sevgili vahşeti yaşandı! Kayapınar ilçesinde gerçekleşen olayda suçlu önce kız arkadaşını vurdu sonra kendisi intihar etti.

Diyarbakır'da Sevgili Cinayeti: Kız Arkadaşını Vurdu Sonra Kendi İntihar Etti

Diyarbakır’ın merkez Kayapınar ilçesinde bir erkek önce kız arkadaşının ardından da kendine kafasına ateş etti. Ateş eden erkek zanlı, hayatını kaybetti.

Olay, öğle saatlerinde Kayapınar ilçesinin Diyarbakır çevreyolu kırsal Karınca mezrasında yaşandı. Çevreyolu üzerinde aracıyla ilerleyen vatandaş yol tarifi için kenarda durakladı. Vatandaşın iddiasına göre 25 yaşındaki Veysi Çiçek, 25 yaşındaki kız arkadaşı Dilan Kanak ile tartışıyordu.
Bu sırada Çiçek, belinden çıkardığı tabancayı önce kız arkadaşı Kanak’a, daha sonra ise kendi kafasına ateş etti.

Yol tarifi sormak isterken olaya tanıklık eden vatandaş durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar sonucu olay yerine polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri Veysi Çiçek’i ilk müdahalenin ardından kentteki özel bir hastaneye kaldırdı. Kız arkadaş ise Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Özel hastaneye kaldırılan Veysi Çiçek hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı. Kanak ise hayati tehlikesini sürdürüyor. Polis bu olayla ilgili inceleme başlatarak detaylara erişmeye çalışıyor.

İlgili Haberler
Diyarbakır Filistin için yürüdü
SON DAKİKA! Diyarbakır'da 1.5 yaşındaki çocuk dumandan zehirlenerek can verdi
Devlet Tiyatroları Diyarbakırlıların ayağına geliyor

Kaynak: İHA

Çok Okunan Haberler