Doktor, hemşire ve sağlık çalışanları için 14 Mart Tıp Bayramı kutlama mesajları

Türkiye'de tıp doktorlarının hizmet sorunlarının tartışıldığı, bilime katkılarının ödüllendirildiği bir anma ve kutlama günüdür. 

Doktor, hemşire ve sağlık çalışanları için 14 Mart Tıp Bayramı kutlama mesajları

14 Mart günü dünya, sağlık çalışanlarını ve tıp alanında kaydedilen gelişmeleri onurlandırmak için Tıp Günü kutluyor. Sağlık çalışanları için özel olan bu günde her şeyden önemli olan sağlığımızı bize kazandırmak için çabalayan tıp çalışanlarına en anlamlı Tıp Bayramı mesajları gönderiliyor. İşte en güzel Tıp Bayramı mesajları...

TIP BAYRAMI MESAJLARI

"Sağlık hizmetlerinin en üst seviyeye ulaştırılmasına, huzurlu, mutlu bir toplumun yetişmesine katkı sağlayan, özveriyle çalışan tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı tebrik ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

"Halk sağlığı için gece gündüz fedakarca hizmet veren, hakları ödenemez doktorların ve sağlık emekçilerinin 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyorum. Görevi başında şiddet kurbanı olan sağlık çalışanlarını saygı ve rahmetle anıyorum."

"Canlarımızı emanet ettiğimiz, gece gündüz demeden çalışan, şifa dağıtan kahramanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun! En zor zamanlarımızda yanımızda olan doktorlarımıza, hemşirelerimize, sağlık teknisyenlerimize ve tüm sağlık çalışanlarımıza sağlık, mutluluk ve başarılar…"
"Topluma nitelikli bir sağlık hizmeti sunma amacıyla fedakarca çalışan hekimlerimizin 14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun."

"Gecesini gündüzüne katarak çalışan fedakar doktorlarımıza ve sağlık emekçilerimize gayretleri için minnettarız. 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutluyorum."

"Saygın ve onurlu doktorluk mesleğini büyük özveriyle gece gündüz demeden yerine getiren hekimlerimizin ve sağlık emekçilerimizin Tıp Bayramı’nı kutluyorum. Her birine minnettarız."

"Sağlık, en değerli hazinendir. Tıp Bayramınız kutlu olsun, sağlıkla dolu nice yıllar dilerim!"

"Her bir sağlık çalışanı, yaşamı kutsayan bir melektir. 14 Mart Tıp Bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım."

"Hayat kurtaran ellerinizi ve kalplerinizi selamlıyorum. Tıp Bayramınız kutlu olsun!"

"Sevgiyle, sabırla, bilgiyle her daim yanımızda olan tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutlarım."

"Sağlıkta öncü olan tüm değerli doktorlarımızın, hemşirelerimizin ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun!"

"Hayata dokunan, umut aşılayan tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı'nı kutlar, sağlık dolu günler dilerim."

"Her biriniz, insanlığın en değerli hazineyi koruyan birer kahramansınız. Tıp Bayramı'nız kutlu olsun."

"Her gün bizim sağlığımız için gece gündüz çalışan değerli sağlık çalışanlarımıza teşekkür ederim. Sizin varlığınız, bizim güvencemizdir. Tıp Bayramınız kutlu olsun!"

Haber: Filiz YAŞA

Kaynak: Diyarbakır Söz