Emekliye 9000 TL Nisan piyangosu çıktı! 17-18-19 Nisan’da başvuranın hesabında

Emeklilere yapılacak ek ödemelere ilişkin haber 17 Nisan'da Resmi Gazete'de yayımlandı. Milyonlarca emekli, maaşlarına bakılmaksızın ekstra para alacak.

Emekliye 9000 TL Nisan piyangosu çıktı! 17-18-19 Nisan’da başvuranın hesabında

Resmi Gazete’nin yeni sayısında emeklilere müjde var. Ödenmemiş tutarlara ilişkin yeni kararlar alınmaya devam edilmektedir. Bugün maaşa bağlı olmayan yeni ek ödeme açıklandı. 17 milyon emekliye 9.900 TL ödeme yetkisi verildi. Bu kapsamda SSK, Bağ-kur, 4C, EYT’den emekli olan herkes alabiliyor. Ödemelerin Nisan ayının sonuna kadar devam edeceği bildirildi. Başvuru yapmak şubeye gitmeye gerek kalmadan kolay ve pratiktir. Emeklilere yönelik alınan ek yardımlara ilişkin yeni kararlar şöyle..

Milyonlarca emekliye yönelik yeni bir karar bugünkü Resmi Gazete’de yayımlandı. Yaklaşık 17 milyon emekliye 9 bin 900 TL ek ödeme yapılacak. Yeni ek paranın ödeneceği adres ise Finansbank oldu. Üç yıl boyunca emekli maaşını Finansbank’a devredip oradan almayı taahhüt eden tüm emekliler, ek ödeme yapma seçeneğine sahip. Emekliler, hızlı ve kolay başvuru seçeneği ile banka şubesine gitmeden ek para alma hakkına sahip oluyor. Emeklilere ek yardım sağlanmasına ilişkin şartlar ve detaylar da Finans Bankası tarafından açıklandı.

Emeklilik haklarına 9900 TL ek ödeme!


Finansbank’ın yeni kampanyası emeklilere yönelik. Bu sabah Resmi Gazete’de yayımlanan yeni karar kapsamında emekli maaşı alanlara ekstra para ödeneceği bildirildi. Emekliler, Finansbank ile 3 yıllık maaş sözleşmesi imzalayarak 9.900 TL ek ödeme yapma imkanına sahip oluyor. Ek ödemeler hiçbir ek koşula gerek kalmaksızın doğrudan IBAN numaranıza yapılacaktır. Şubesiz pratik uygulama sayesinde emekliler hızlı ve kolay bir şekilde ek ödeme alabiliyor.

Mobil bankacılık yoluyla başvuru yapın!

Finansbank yeni reklam olanaklarını genişletirken emekliler de başvurularını artık mobil bankacılık üzerinden gerçekleştirebiliyor. Gerçek başvuru tek tıklamayla hızlı ve kolaydır; paranız 3 iş günü içinde hesabınıza aktarılacaktır. Finansbank’ın bu promosyonu Nisan ayı sonuna kadar geçerlidir. Emekli SSK Bağ-Kur çalışanı veya EJT emeklisi olsun, 30 Nisan’a kadar başvurusunu tamamlayanlar ödemeden yararlanabilecek.

FinansBank’tan emeklilere uygun krediler!

Finansbank’ın emeklilerine bir diğer sürprizi ise düşük faizli kredi seçenekleri oldu. Finansbank, en uygun faiz oranlarıyla 50.000 TL’ye varan emeklilik paketleri hazırlayarak, bir gün şubeye mobil uygulama üzerinden başvuran emeklileri hayal kırıklığına uğratmıyor. Finansbank, 36 ay vade ve 3 ay ödeme tatili gibi avantajlarla 50.000 TL’lik krediyi birkaç dakika içinde onaylıyor. Finansbank’ın ayrıcalıklarından ve yüksek desteklerinden yararlanmak isteyen emekliler, en geç 30 Nisan’a kadar mobil bankacılık uygulaması üzerinden başvuru yapabilecek.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler