Görüş Bildir

Ergani’de siyonist çetenin katliamları lanetlendi

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde siyonist terör çetesinin Filistinlilere yönelik katliamlarına tepki amaçlı basın açıklaması yapıldı.

Ergani’de siyonist çetenin katliamları lanetlendi

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde birçok sivil toplum kuruluşunun katılımıyla terör şebekesinin Filistinli Müslümanlara yönelik katliamları kınandı. Cuma namazı çıkışı Camii Kebir önünde toplanan kalabalık sık sık tekbir getirerek ABD ve siyonist terör şebekesi aleyhine sloganlar attı.

Basın açıklamasını okuyan Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Ergani Şube Başkanı Cihan Selçuk, siyonistlerin önceki senelerde olduğu gibi bu sene de Ramazan ayında katliam yaptığını söyledi.

SİYONİZME TEPKİ

Siyonizmin bu devirdeki kullanışlı piyonu Trump aracılığıyla Kudüs’ün terör çetesinin emelleri doğrultusunda başkent ilan edildiğini belirten Selçuk, “Şimdi bu şeytani kararlarının gereği olan katliamlarına her gün yenilerini ekliyorlar. ABD ve israilin bu kararları göstere göstere uygulamaları, karşılarında Müslüman liderlerden ciddi bir mukavemet göremediklerindendir. 7 ay önce ABD, büyükelçiliğini Kudüs’e taşıma kararını ilan ettiğinde, İslam ülkelerindeki tüm hükümetler gerçekçi bir tepki ortaya koysalardı büyük şeytan ABD ve siyonist israil böyle bir uygulamaya cesaret edemezdi.” dedi.

Hem tepki gösterip hem de her türlü ticari faaliyetlerine devam eden İslam ülkelerinin katil siyonistlerin en büyük cesaret kaynağı olduğunu dile getiren Selçuk, şunları söyledi:

TERÖR ŞEBEKESİ

“İsrail, meşru bir devlet değil bir terör örgütüdür. Terör şebekesi İsrail’le her türlü ilişki siyonist teröre destek olmak, Müslümanların akan kanına ortak olmaktır. Siyonist israil, şımarıklığının, küstahlığının, alçaklığının ve eli kanlı oluşunun gereğini yapıyor. Katil israil sözden anlamadığı için yaptıklarına anında misliyle cevap verilmelidir. Siyonistler, İslam topraklarında var olduğu müddetçe bu coğrafyaya barış gelmeyecektir. Müslüman idareciler, siyonistler ve haçlılarla ile iyi geçinmekten ve onlara şirin görünmekten bir an önce vazgeçmeli, Müslümanların menfaati neyi gerektiriyorsa ona göre davranmalıdırlar. Bir Müslüman ülke, siyonist israil ve büyük şeytan ABD’ye teslim olmuşsa mazlumlara kol kanat geremez. Siyonist terör örgütünün arkasında Birleşmiş Milletler, ABD ve NATO vardır. Artık şunu çok iyi biliyoruz ki; telefon diplomasisiyle, lanet okumayla, kınamayla zalimlerin zulmü bitmiyor.

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi