Görüş Bildir

Ersoy Kulp ilçesinde

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Diyarbakır Vali Yardımcısı Tolga Toğan, Harekat ve Asayiş Şube Müdürü Jandarma Yarbay Oğuzhan Uslu ile birlikte Kulp ilçesinde bir dizi ziyarette bulundu.

Ersoy Kulp ilçesinde

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy’u Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Fatih Dülgeroğlu, Tabur Komutanı Binbaşı Bürke Uğur Başaraner, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Mahir Sağlık, İlçe Emniyet Amiri Abdullah Çullu ve Ak Parti İlçe Başkanı Amil Yatçi tarafından karşıladı. Kendisini karşılayanlarla kısa süreli sohbet eden Ersoy, buradan kaymakamlık makamına geçerek Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Fatih Dülgeroğlu’ndan ilçenin sorunlarını dinledi.

KULP İLÇESİNDE               

Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Fatih Dülgeroğlu kaymakamlık ve belediye çalışmaları ile ilgili brifing ve birer sunum yaparak kayyum olarak atanmasının ardından ilçede yapılan hizmetler hakkında bilgiler verdi.

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy ile beraberindekiler Kulp Belediyesince çalışmaları devam eden Prestij Caddesini yerinde inceleyerek teknik personellerden konu ile ilgili bilgi aldı. Ersoy, daha sonra Kulp Belediyesince hayata geçirilen Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Diyarbakır Caddesinde bulunan esnaf ve vatandaşlar tarafından sıcak karşılanan İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy kendileriyle sohbet ederek “Kulp ilçesinde yapılan çalışmaları yakından takip ediyoruz. Bir çok sıkıntılı evreyi geride bırakarak hep birlikte ülkemizi daha güzel yerlere taşıyacağız” dedi.

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy ve beraberindekiler Kulp Belediyesince organize edilen yemekten sonra Diyarbakır merkeze gitmek üzere Kulp’dan ayrıldı.

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi