Görüş Bildir

Güzeloğlu: “Samsun'u çok özledim”

İş adamı Mehmet Yıldırım’ın cenazesi için Samsun'a gelen Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Samsun'u çok özlediğini söyledi.

Güzeloğlu: “Samsun'u çok özledim”

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, eski Samsun Valilerinden şimdiki Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'nun yıllar sonra yeniden belediyede ağırladı. İş adamı Mehmet Yıldırım’ın cenazesi için Samsun'a gelen Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Samsun Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.

VALİ GÜZELOĞLU

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Sayın Valimizle beraber Samsun'da yıllarca birlikte mesai yaptık. Samsun'da güzel hizmetlere imza atmış biri olarak bizler kendisini unutmadık. Kendisine bizleri ziyaret ettiği için çok teşekkür ediyorum. Yeniden kendilerini şehrimizde ağırlamaktan büyük onur duydum" dedi.

İş adamı Mehmet Yıldırım'ın cenazesine katılmak üzere Samsun'a geldiğini ifade eden Vali Güzeloğlu ise Samsun'u çok özlediğini ve yeniden kente gelip eski mesai arkadaşları ile bir araya gelmekten dolayı mutluluk duyduğunu belirtti.

Vali Güzeloğlu, Samsun Valisi Osman Kaymak’ı da makamında ziyaret ederek anı defterini imzaladı.

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi