Haksız yere görevden alınanları görev yerlerine geri alacağız

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, “31 Mart akşamı ekmeğiyle oynanan, görevden el çektirilen arkadaşlarımızı görevlerine geri alacağız.” Dedi.

Haksız yere görevden alınanları görev yerlerine geri alacağız

Bağcılar Belediyesi Halk Sarayı'nda düzenlenen Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) buluşmasında konuştu.

Kurum, göreve geldiklerinde İstanbul için "eşit hizmet, adaletli düzen" diyen bir belediyecilik anlayışı sergileyeceklerini vurgulayarak, yoksullara yardım edeceklerini, yetimlere sahip çıkacaklarını, muhtaçlara destek olacaklarını vurguladı. 571 yıllık onurunu, gururunu düştüğü yerden yeniden ayağa kaldıracağız diyen Kurum devamında, “Kurum, hiçbir zaman kirli pazarlıkların, iftiraların, dedikoduların tarafında olmayacağını belirtti.

Kurum, "Biz hep millet için yapan, millet için üreten tarafta olacağız. Bu ilgisiz ve beceriksiz belediye başkanı gibi olmayacağız. En son ne yaptı hatırlayın. Bizim Rabia işaretimizle aklı sıra dalga geçerek, kendince Cumhur İttifakı seçmenini aşağıladı. Milletimizin değerleriyle alakası olmayan, kibri aklının önüne geçmiş mevcut CHP'li İBB başkanı milletin değerleriyle dalga geçmeye utanmıyor. Bak buradan net söylüyorum, senin o parmakların sayısına değil, manasına itirazın var. Senin itirazın tek devlete, senin itirazın tek bayrağa, senin itirazın tek millete, senin itirazın tek vatana. 31 Mart'ta, bu aziz millet, o eller, öyle bir demokrasi tokadı atacak ki öyle bir sallayıp seni tatile gönderecek ki sen de ne olduğunu anlayacaksın. 31 Mart'ta gümbür gümbür geliyoruz. Yarı zamanlı belediye başkanı görecek, onu süresiz tatile göndereceğiz. Bir de bunların eş genel başkanı var. Adı Özgür ama özgür değil. 31 Mart'ta CHP eş genel başkanlığını bırakacak ama nereye gider bilmiyoruz. Onu siyasetin tozlu raflarına göndereceğiz." Dedi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Diyarbakır Söz