Hastanede çatışma!

Hastane bahçesinde kan davalı iki aile fertleri arasında çatışma çıktı. Olayda 73 yaşındaki bir kadın hayatını kaybederken, biri polis üç kişi de yaralandı.

Hastanede çatışma!

Üçkuyu mevkiindeki Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi önünde kan davalı iki aile arasında çıkan silahlı çatışmada 73 yaşındaki bir kadın yaşamını yidirirken, oğlu ile birlikte biri polis üç kişi de yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Elazığ karayolu üzerinde bulunan Gazi Yaşargil Eğitim Araştırma Hastanesi Acil Servisi önünde dün saat 14.00 sularında kan davalı iki aile fertleri karşı karşıya geldi. Kısa tartışma sonrasında taraflar silahlarını çekerek, çatıştı.

ÇATIŞMA ÇIKTI

Her iki aile fertlerinin karıştığı silahlı çatışma, acil servisi önündeki otoparkta devam etti. Çatışmanın yaşandığı otopark alanında çok sayıda araca mermi isabet etti. Olayda kan davalılardan olduğu bildirilen 73 yaşındaki Zümrete Bahadır olay yerinde hayatını kaybetti. Oğul Alaaddin Bahadır ile birlikte olay yerinde görevli polis memuru M.E ve kız çocuğu H.B.K'nin bulunduğu üç kişi yaralandı.

ÇEVRE ABLUKADA

Silahlı çatışmanın yaşandığı haberi üzerine olay bölgesine çok sayıda güvenlik görevlisi sevkedilirken, görgü tanıklarının verdiği bilgiye göre, silahlı 2 saldırgan plakası tespit edilen bir araçla olay yerinden kaçtı. Polis kaçan saldırganları yakalamak için takip operasyonu başlattı. Olay yeri inceleme ekipleri de çatışmanın yaşandığı otopark alanında başlattığı çalışmalarını sürdürüyor.

YARALILARIN DURUMU

Olay yerinde hayatını kaybeden anne Zümrete Bahadır, Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılırken, yaralı polis, küçük kız ve ölen Zümrete Bahadır aynı Hastanenin acil servisine kaldırılarak buradaki ilk tedavilerinin ardından ameliyeta alındı. Hastanede geniş güvenlik önlemleri alınırken, Alaaddin Bahadır'ın kaldığı servis, polis gözetiminde tutuluyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler