Görüş Bildir

İğrençlik!

Ergani'de, Engelli olarak Devlet hastanesinde çalışan bir genç, hastane çalışanı iki kişi tarafından, defalarca tecevüz edildiği öne sürüldü.

İğrençlik!

Günün en iğrenç haberi dün Ergani ilçesinden geldi. Ergani Devlet Hastanesinde temizlik işlerinde çalışan engelli bir genç, biri hastane çalışanı iki kişi tarafından defalarca tecavüze uğradığı ortaya çıktı. İğrenç tecavüz skandalıyla ilgili bir kişi tutuklanırken, bir kişi de şartlı serbest bırakıldı.

Ergani Devlet Hastanesinde bir süredir Temizlik personeli olarak çalışan 26 yaşındaki D.S. isimli engelli genç, aynı hastanede çalışan ve kimlikleri gizli tutulan iki kişi tarafından defalarca tecavüze uğradığı iddia edildi.

ENGELLİ GENCE TECAVÜZ

D.S'nin şüpheli hareketleri üzerine olayı öğrenen Aile fertleri, iğrenç durumu polise ihbar ederek, şikayette bulundu. İlçe Emniyet müdürlüğü aileden gelen şikayet üzerine, hastane çalışanı ve arkadaşı olan kişileri gözaltına aldı.

İlk ifadelerinde suçlamaları red eden kişiyler, nöbetci savcılığa sevk edildi. Savcılıkta ifadeleri alınan şahıslar tutuklama istemiyle mahkemeye çıkarıldı. Hastane çalışanı tutuklanarak cezaevine gönderilirken, diğer zanlı adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Polisin tecavüz olayıyla ilgili soruşturması kapsamlı devam ederken, tecavüz olaynını Ergani Devlet hastanesi'ndeki mahkumlar koğuşunda yaşandığı belirtildi. Hastane yönetimi konuya ilişkin herhangi bir açıklama yapmaması ise dikkat çekti.

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi