İstanbul’da 3’ü polis 4 kişiyi yaralayan terörist yakalandı

İstanbul Okmeydanı’nda 25 Temmuz’da 3 polis toplam 4 kişiyi silahla yaralayan terörist evinde 1 tabanca ve 2 şarjör ile yakalandı.

İstanbul’da 3’ü polis 4 kişiyi yaralayan terörist yakalandı

İstanbul Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlükleri koordinesinde dün gece saatlerinde Okmeydanı'nda yapılan operasyonda, 25 Temmuz'da 3'ü polis 4 kişiyi silahla yaralayan şüpheli kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Zanlının evinde yapılan aramada da 1 tabanca, 2 şarjör ve 50 adet mermi ele geçirildi. Bugün mahkemeye sevk edilen şüpheli tutuklandı.

OLAY ANI SANİYE SANİYE GÖRÜNTÜLENDİ

3'ü polis 4 kişiye yapılan silahlı saldırı olayı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Güvenlik kamerası görüntülerinde, şüphelinin yolda yürümesi görülüyor. Polislerin binadan ayrılmasından kısa süre sonra ise zanlı koşarak ateş açıyor. Saldırganın elindeki silahla kaçmaya çalıştığı da görüntülere yansıdı.

Görüntülerin devamında ise Özel Harekat ekiplerinin yaptığı operasyondan görüntüler yer alıyor. Şüphelinin evine giren polis ekiplerinin evde yaptıkları aramalarda tabanca, şarjör ve mermileri bulmaları da görülüyor.

Kaynak: DHA

Kaynak: Diyarbakır Söz