Karaman’dan Birlik mesajı

Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Arif Karaman, “Tarihin her döneminde olduğu gibi, kendi İstiklal ve Bağımsızlığı için, kadını, erkeği, yaşlısı ve genci ile tek yürek olup mücadele eden aziz milletimiz şanlı bir zaferlerin kahramanları olmuşlardır.”

Karaman’dan Birlik mesajı

Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Arif Karaman, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle mesaj yayınladı.

Karaman mesajında şu ifadelere yer verdi; “Tarihin her döneminde olduğu gibi 15 Temmuz 2016 tarihinde de kendi İstiklal ve Bağımsızlığı için, kadını, erkeği, yaşlısı ve genci ile tek yürek olup mücadele eden aziz milletimiz şanlı bir zaferin kahramanları olmuşlardır.

DEVLETİN BÖLÜNMEZLİĞİ

Devletimizin bölünmez bütünlüğü için ortaya koyduğumuz irade ile, milli birlik ve beraberliğimizi parçalamaya yönelik, demokratik sistemimizi hedef alan hain darbe girişimini bertaraf ederek Türkiye Cumhuriyeti’nde halkın gücü üzerinde hiçbir gücün olmadığını tüm dünyaya bir kez daha kanıtlamış olduk.

Bu vesileyle 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü kutluyor, Vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum.”

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler