Görüş Bildir

Kuyumcuyu soymaya çalışırken genci farkedince kaçtılar

Gaziantep'te kuyumcuyu soymak için hazırlık yapan hırsızlar, gece saatlerinde güvercinlerine bakmak için gelen genci fark etti ve malzemeleri bırakıp kaçtılar.

Kuyumcuyu soymaya çalışırken genci farkedince kaçtılar
Gaziantep İslahiye'de kuyumcuları soymak için hazırlık yapan şüpheliler, gece çatıdaki güvercinlerine bakmak için gelen genci fark edince, malzemeleri bırakıp kaçtı.

GENÇ ÇATIDAKİ GÜVERCİNLERİNİ YEMLEMEYE ÇIKINCA!


Olay, gece geç saatlerde Hacı Ali Öztürk Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, kuyumcuların yoğun bulunduğu Ulus Caddesi'ndeki 3 katlı binanın çatısına güvercinlerini yemlemek için çıkan 15 yaşındaki Selim S.'yi, kimlikleri belirsiz 4 kişiyi fark etti. Selim S.'nin fark ettiği şüpheliler, yanlarında valizle getirdikleri, kar maskesi, matkap, delici aletler, portatif oksijen tüpleri ve kesici aletleri bırakıp, çatılardan atlayarak kayıplara karıştı.


POLİSLER BÖLGEYİ ABLUKAYA ALDI


Kaçanları görünce kendisi de korkan Selim S.'nin ihbarıyla gelen polisler, bölgeyi ablukaya alıp şüphelileri aradı. İlçe Emniyet Müdürü Bedrettin Sarıtaş'ın da geldiği olay yerinde uzun süre şüphelileri arayan polis, herhangi bir sonuca ulaşamadı. Ekipler, şüphelilerin bırakıp kaçtığı malzemeleri emniyete götürürken, çevredeki güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Şüphelilerin kimliklerinin belirlenerek yakalanması için başlatılan çalışma devam ediyor.

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi