Milli irademizi yok edemezler

Vali Su, “Cumhuriyetimizi, demokrasimizi, milli irademizi yok etmek ve vatanımızı bölüp parçalayıp işgal etmek isteyenlere fırsat vermesin” açıklamasında bulundu.

Milli irademizi yok edemezler

Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Su, mesajında, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve onun uzantısı dahili ve harici ihanet şebekelerinin, 15 Temmuz gecesi giriştiği hain darbe teşebbüsünün millet tarafından bertaraf edildiğini belirtti.

Milletin özgürlüğüne, bağımsızlığına ve demokrasisine nasıl sahip çıktığını ve çıkılacağını tüm dünyaya bir kez daha gösterdiğini dile getiren Su, şunları aktardı:

DEMOKRASİ MÜCADELESİ

"Bu vesileyle başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, meydanlara inerek demokrasi mücadelesi veren kahraman milletimizin her bir ferdine şükranlarımı arz ediyorum. Allah bir daha bize o karanlık geceyi yaşatmasın. Cumhuriyetimizi, demokrasimizi, milli irademizi yok etmek ve vatanımızı bölüp parçalayıp işgal etmek isteyenlere fırsat vermesin. Bu duygularla, 15 Temmuz gecesi sabaha kadar meydanları dolduran milyonlarca vatandaşımızdan, şerefli Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ve kahraman Emniyet Teşkilatımız mensuplarından şehadet mertebesine erişen şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi şükranla anıyor, milletimize en kalbi sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Kaynak: Diyarbakır Söz