Murat Boz Aslı Enver ayrılığında kötü taraf Eser Yenenler

Aslı Enver Murat Boz ayrılığında arada kalan ismin Eser Yenenler olduğu aşikar iken çiftinin 15 gün önce ayrıldığı ortaya çıktı. Günlerdir en çok konuşulan konu olan magazin gündemini adeta sarsan Murat Boz Aslı Enver ayrıldı mı sorusu, Murat Boz'un Eser Yenenler ile kaçamağından sonra ortaya çıktı.

Murat Boz Aslı Enver ayrılığında kötü taraf Eser Yenenler

Günlerdir en çok konuşulan konu olan magazin gündemini adeta sarsan Murat Boz Aslı Enver ayrıldı mı sorusu, Murat Boz'un Eser Yenenler ile kaçamağından sonra ortaya çıktı. Her güntürlü türlü iddialar ortaya atılırken, Murat Boz ile Aslı Enver'in referandum seçimleri hemen sorasında ayrıldığı ortaya atıldı. Şu sıralar gözler Murat Boz ile Aslı Enver'in açıklamalrında

Eser Yenenler'in villasında Nihal-Bahar Candan kardeşlerle eğlenen Murat Boz'la ayrıldıkları konuşulan Aslı Enver, Eser'i sanal âlemde sildi. Eser Yenenler'in villasında Nihal ve Bahar Candan kardeşlerle çapkınlık gecesine imza atan Murat Boz'un sevgilisi Aslı Enver’den beklenmedik bir hamle… İhanete uğradığını düşünerek popçuyu terk ettiği konuşulan Aslı Enver, o gecenin faturasını Eser Yenenler’e kesti. Güzel oyuncu, Beşiktaş’taki villasında Candan kardeşler ve Boz’u ağırlayan Yenenler’i sosyal medya hesabından çıkardı.

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ

Geçen yaz sevgilisi ve Yenenler’in de aralarında bulunduğu ekiple Bodrum'da tatil yapan Enver, tepkisini de bu şekilde göstermiş oldu. Enver’in aksine Yenenler, Enver’i takip etmekten vazgeçmedi.  (Akşam)

Kaynak: Diyarbakır Söz