Ölüme ramak kala!

Tarihi Surlardan kendini aşağı bırakıp intihar etmek isteyen genç, ölüme ramak kala polis tarafından işte böyle yakalanarak kurtarıldı.

Ölüme ramak kala!

Merkez Sur ilçesinde bulunan tarihi surlara çıkan C.P. adlı genç kız, intihar etmek üzere Sur'dan kendini aşağı bırakacağı anda, bir polis tarafından yakalanarak kurtarıldı. Ölüme ramak kala kurtarılan C.P'nın yürekleri ağza getiren intihar girişimi, kameralara böyle yansıdı.

İNTİHARA KALKIŞTI

Alınan bilgiye göre olay, önceki gün öğle saatlerinde Merkez Sur ilçesindeki tarihi Surlarda meydana geldi. Surlara çıkan, C.P. adlı genç kız, henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı, intihar etmek için kendisini aşağı atlayacağını söyledi. Gerek olay esnasında Sur'ların üzerinde olan ve gerekse Sur dibinde turistik gezide bulunan vatandaşların ikna çabaları yetersiz kaldı.

POLİS VE SAĞLIK EKİPLERİ

Bu esnada, vatandaşlar olayla ilgili olarak İl Emniyet Müdürlüğü ve Sağlık ve İtfaiye Müdürlüğüne ihbarda bulunarak, yardım edilmesi istenildi. Kısa sürede olay yerine gelen Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri, intihar etmek üzere olan genç kızı ikna etmeye çalıştı.

İKİ SAAT SÜREN UĞRAŞ

Yaklaşık 2 saat süren ikna çabalarına rağmen intihar girişiminden vazgeçmeyen C.P. adlı genç kız, surlardan atlamaya hazarlandığı anda bir polis tarafından, ani bir hamle yapılarak kolundun tutup geri çekti. Ölüme ramak kala kurtarılarak Surlardan indirilen C.P., olay yerinde bulunan Sağlık ekipleri tarafından ambulansla, Selahaddin Eyyubi Devlet hastanesine götürüldü.

ÖLÜME RAMAK KALA

C.P'nin iki saat süren ikna çabaları ve atlamaya kalkışacağı ölüme ramak kala anı, olayı takip eden çevredeki vatandaşlardan biri o anları işte böyle, görüntüledi. Genç kızın, psikolojik yönde tedavi altına alındığı öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz