Görüş Bildir

Özşanlı güven tazeledi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Diyarbakır Şubesi Başkanı İsmail Şanlı güven tazeledi.

Özşanlı güven tazeledi

MÜSİAD Diyarbakır Şube Başkanı İsmail Özşanlı, 18. Olağan Genel Kurul'da güven tazeledi. Şanlı, olağanüstü dönemlerde, iş dünyası olarak olağanüstü görevler üstlendiklerini ifade ederek, MÜSAİD'in Diyarbakır'a büyük kazanımlar sağladığını söyledi.

Bir otelde gerçekleştirilen 18. Oloğan Genel Kurul toplantısına MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Bekir Sami Nalbantoğlu, Diyarbakır Ticaret Odası (DTSO) Başkanı Ahmet Sayar, Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB) Başkanı Engin Yeşil, Mardin MÜSİAD Şube Başkanı Nurettin Kasap, Vakıflar Bölge Müdürü Metin Evsen ve bir çok STK temsilcisi ile dernek üyeleri katıldı.

Kongrede, faaliyet ve gelir raporlarının okunmasıyla tek liste halinde gidilen seçimde, İsmail Özşanlı güven tazeleyerek bir kez daha başkan seçildi. Buarada, derneğin yönetimin kurulunda yer alan isimlerden 5'i ise değişti.

ÖZŞANLI YENİDEN SEÇİLDİ

Kongrede konuşan Özşanlı şöyle dedi; "Bu kongre bize güç ve kuvvet verdi. Bugün burada bu sıcak samimi yoğun katılım bizlere ayrı güç ve kuvvet ve aynı zamanda ağır yük ve sorumluluk verdiğini bilmekte ve farkındayız. Bu bağlamda 2 yıllık görev süresince ben yönetimim bir kısım hizmetlerde ve çalışmalarda bulunduk bunların biri gençlik ve spor başkanlığı ile KOSGEB destek ve işbirliğiyle 150 girişimci öğrencimize girişimcilik verdik ve 150 öğrencimizi mezun ettik. Bu öğrencilerimize KOSGEB'den 50 bin TL hibe 100 bin TL 4 yıllık faizsiz nakit destek verilmiştir. Bu 2 yıl çalışma süremizde ülkemizde artan terör olaylarında kamu yararına çalışan STK statüsüne sahip bir dernek olarak hep doğru yerde durduk. 17-25 Aralık, 15 Temmuz darbe girişimi, Suriye ve Rusya krizleri ve son dönemlerde yaşanan bölge sorunları ile sıkıntılı geçen bir görev süresi geçirdiğimizi bu süreçte kamu yararına çalışan STK statüsüne sahip bir dernek olarak hep doğru yerde durduk ve durmaya da devam edeceğiz."

ÇİMEN GÖREVİ BIRAKTI

Buarada kongrede Genç MÜSİAD Şube Başkanlığı görevini yürüten Mücahit Çimen'de bu görevini devretti. Çimen görevini Ömer Gülen'e devir ederken, şunları söyledi. "Yeni seçilen yönetim kurulu üyelerinin görevlerinin hayırlara vesile olmasını temenni ederiz."

Öte yandan, kongrede DTSO Başkanı Ahmet Sayar ile MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Halbantoğlu birer konuşma yaptı. Konuşmaların ardından, plaket ve sertifika takdimi yapıldı. Kongre sonrasında; katılımcılara yemek verildi.

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi