Selahattin Demirtaş’ın annesine küfür etti sonra da özür diledi

Sosyal medya uygulaması X’te “Jahrein mahlasını kullanan Ahmet Sonuç, Sadiye Demirtaş’a ettiği cinsiyetçi küfür nedeniyle büyük tepki topladı. Gelen tepkilerden sonra özür dilemek zorunda kaldı.

Selahattin Demirtaş’ın annesine küfür etti sonra da özür diledi

Edirne Cezaevi’nde tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş’ın annesi Sadiye Demirtaş dün gece rahatsızlanarak yoğun bakıma alındı. Selahattin Demirtaş özel uçakla getirildiği Diyarbakır’da annesi ile görüştü. Bu haberin yayılmasından sonra X hesabından Selahattin Demirtaş’ın annesine küfür eden jahremin büyük tepki sonrası emniyetten yardım istedi. Tepkiler dinmeyince özür dilemek zorunda kaldı.

Jahrein özür dilemesi bile tepkileri dindirmedi.

Jahrein X hesabından şunları söyledi, ““Malum twiti sildim. Her şeyden önce benim Selahattin Demirtaş’la olan meselem şahsıyla alakalıdır. Meselemi annesine intikal ettirmem bana yakışmadı. Bunu eşimle konuştuktan sonra anlayabildim. Bu noktada şahsıma olan saygısını/sevgisini kaybeden takipçilerimden özür dilerim. Selahattin Demirtaş hakkında fikrim sabittir ve ölene kadar değişmeyecektir. Eleştirilerim ve laflarım bundan sonra kendisiyle alakalı olacaktır. Kamuoyunu meşgul ettiğim için ayrıca özür dilerim” dedi.

Haber:İsa İPEK

Kaynak: Diyarbakır Söz