Son Dakika| İzmir'de Taksiciyi Vuran Şahıs Tutuklandı!

Dün İzmir'de gelen olayda taksici soğukta bekleyen müşterisini araca almış, ardından müşterisi tarafından üç kurşunla vurulmuştu. Gece kaldığı hastanede hayatını kaybeden taksiciye saldıran şahıs tutuklandı.

Son Dakika| İzmir'de Taksiciyi Vuran Şahıs Tutuklandı!

Geçtiğimiz gün gerçekleşen olayda vurularak gasp edilen taksici saldırısı olayında gelişmeler devam ediyor. Taksiciyi silah ile vuran şahıs tutuklandı.

İzmir’in Gaziemir ilçesinde gece 03.30 sularında meydana gelen olay tüm Türkiye’yi etkiledi. Taksici soğukta bekleyen bir genci taksisine alarak yoluna devam etti. Hedeflediği yere ulaşan gence borcunu söyleyerek ödeme yapmasını beklerken hiç ummadığı şeyleri yaşadı! Arka koltukta yüzü maskeli oturan genç, cebinden çıkardığı silah ile taksiciye üç el ateş etti, yetmedi parasını çalarak dalga geçti!

Taksici Neler Demişti?

Taksi şoförü Oğuz E., soğuk havada denk geldiği saldıran müşteriyle olan konuşmaları ise dikkat çekiyordu. Oğuz E., arabayı yeni aldığını ancak çalışmayacağını, arabanın arızalı olduğuna değiniyordu. Konuşmalarından arkadaşını eve bıraktığını kendisinin de soğuk bir hava almak istediği görülüyor. Yolda denk geldiği saldırgan müşterisini soğuk havada dışarda bırakmak istemediğinden taksisine aldığı görülüyor.

Şoför Oğuz E., maske taktığı için müşterisine kimsenin onu almayacağını belirtmesiyle karşılık olarak hastayım abi yanıtı aldığı biliniyor. Araç içi kamerasına yansıyan görüntülerde iyilik yapmak isteyen şoför soğuk havada insan bekletilmez, ben arabaya alırım neden almayayım demesi herkesi etkiliyor.

Son olarak hedefledikleri konuma giden taksi şoförü saldırgana ‘221 lira’ borcu olduğunu söylüyor. Parayı çıkarır gibi yapan saldırgan müşteri cebindeki silahla üç el ateş ederek şoförü yaralıyor. Daha sonra ön koltuğa geçerek ‘Bazı insanlara güvenmeyeceksin’ dediği de kayıt altına geçiyor.


İlgili Haberler
İzmir'li taksicilerden konvoylu protesto
CHP İzmir Adayı Listesinde Yeni 20 İsim
Büyük İddia! Tunç Soyer DEM Parti’den mi aday olacak?

Kaynak: İHA

Çok Okunan Haberler