Sucu dehşetinin yeni detayları dehşete düşürdü; çocuklara yıllarca o odalarda taciz etmiş, artık serbest!

Bağcılar'da su sattığı ailenin 11 yaşındaki kızları M.Y.'yi okul çıkışında kaçırarak iş yerinde istismar eden Metin Şenay tutuklandı. Soruşturma kapsamında ele geçirilen dijital materyaller, Metin Şenay'ın mahalleden başka çocuklara da cinsel istismarda bulunduğu ve bunu kayıt altına aldığını belirlendi.

Sucu dehşetinin yeni detayları dehşete düşürdü; çocuklara yıllarca o odalarda taciz etmiş, artık serbest!

Bağcılar’da 60 yaşındaki Metin Şenay’ın, su sattığı ailenin 11 yaşındaki kızını okul çıkışında kaçırarak iş yerinde istismar ettiği ortaya çıkmıştı. Küçük kızın kurtarıldığı sucu dükkanında ses yalıtımı yapılan özel bir bölme bulunduğu ve şüphelinin çocuğu korkutmak için duvarlara astığı A4 kağıtlarına sessiz olması gerektiği yoksa kendisini öldüreceğini yazdığı görülmüştü. Şenay’ın 2009 yılında da başka bir çocuğa istismarda bulunduğu ortaya çıkmıştı. 

5 YAŞINDAKİ ÇOCUK TECAVÜZDEN SONRA SAKAT KALDI!

Edinilen bilgiye göre,  Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada  ele geçirilen dijital materyaller, korkunç bir gerçekliği ortaya çıkardı. Şenay, mahalleden başka çocuklara da cinsel istismarda bulunmuş ve bunu kayıt altına almıştı.

Korkunç görüntülerden bazıları, 2011 ve 2021 yılları arasında Şenay’ın istismarına maruz kalan R.Ş. isimli çocuğa aitti. R.Ş., Savcılığın çabasıyla dijitallerden tespit edildi. 10 yıl boyunca istismara maruz kalan R.Ş. felç geçirdiği ortaya çıktı. 

19 yaşında olan R.Ş., savcılıkta verdiği ifadesinde, "“Metin Şenay’ın gazetede çıkan haberlerini görünce kendimi eve kapattım. Kötü oldu. Annem bana ‘Metin sana bir şey yaptı mı?’ diye sordu. Korkumdan söyleyemedim. Metin Şenay’ı 4-5 yaşımdan beri tanırım. Beni dükkanına çağırıyordu. Gitmeyince kızıyordu. Öldürürüm diyerek tehdit ediyordu. Bana, ‘Ben seninle evleneceğim. Çocuğumuz olsun. Sen 18 yaşına gelince imam nikahı kıyarız’ diyordu. İlk olay 5 yaşında yaşandı. Son olay ise ben 9. sınıftayken. Cinsel ilişkiye girerken videoya çekiyordu. Felç geçirene kadar bu devam etti.” cümleleriyle yaşananları anlattı. 

BALDIZININ ÇOCUKLARINADA ACIMAMIŞ!

Savcılık tarafından ortaya çıkan kayıtların detaylı incelemesinde,13 yaşındaki M.Ö. ile 14 yaşındaki E.Ö., Şenay’ın baldızının çocuklarıydı. Şenay, bu çocuklarla altlı üstlü oturuyordu ve 2019 ile 2023 yılları arasında bu iki kardeşi aynı anda istismar etti. Çocuklar, savcılık tespit edene kadar yaşadıklarını kimseye anlatamadı. Başka mağdurların olup olmadjığı inceleniyor. 

Kaynak: Diyarbakır Söz