Survivor'a veda eden isim belli oldu

Survivor All Star'da bir isim daha adaya veda etti. Yarışmadan elenen Mustafa Kemal, Survivor boyunca hep kızını düşündüğünü belirterek ağladı.

Survivor'a veda eden isim belli oldu

Survivor All Star 2024, Tv8 ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. 4 adayın eleme potasında yer aldığı yarışmada, geçen hafta Sema'nın diskalifiyesi ve Begüm'ün vedasının ardından bu hafta erkek elemesi yapıldı. 

Hakan Hatipoğlu, Mustafa Kemal, Batuhan Karacakaya ve Yaman'ın eleme potasına girdiği yarışmada düello oyunu oynandı.

İKİ YARIŞMACI ARASINDA GERGİNLİK

Batuhan ile Hakan düellosunda gerginlik yaşandı. Hakan topları filelere erken attı. 

Batuhan'ın yenilgi sonrası fırlattığı top yanlışlıkla Hakan'a geldi. Hakan Hatipoğlu, Batuhan Karacakaya'ya "Ne yapıyorsun?" diyerek tepki gösterdi. Hakan, o sırada ona yaklaşan Batuhan'ı hafifçe itti. Aysu, Batuhan'ın önüne geçerek "Sana değil, onu sana yapmadı" dedi.

Tartışma sırasında Batuhan ise Hakan'ın elini itti. 

Yaman ve Mustafa Kemal'in yarışında kazanan Yaman oldu. Hakan ve Batuhan arasındaki oyunda kazanan isim ise Batuhan oldu. Hakan ve Mustafa Kemal'in arasında oynanan düelloda skor önce 3-3 sonra 4-4 oldu. Düelloda kazanan Hakan oldu.

ADAYA VEDA EDEN İSİM MUSTAFA KEMAL OLDU

Düellolarda kaybeden isim ise Mustafa Kemal oldu. Survivor boyunca hep kızını düşündüğünü belirten Mustafa Kemal ağladı. Yarışmacı, "Bu bir oyun herkes hakkını helal etsin" dedi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Diyarbakır Söz