Vekiller Yasama Mesaisinde

Meclis yasama dönemine start verirken, AK Parti Diyarbakır Milletvekilleri de meclis mesaisine başladı. İlk gün, üç milletvekili bir araya gelip Meclis bahçesinde yol haritasına ilişkin, istişarede bulundu. Buluşmaya ilişkin resimleri, Milletvekilleri kende sosyal medya hesabında paylaştı.

Vekiller Yasama Mesaisinde

Türkiye Büyük Millet Meclisi 28? Dönem 2’inci Yasama Yılı startını verirken, AK Parti Diyarbakır Milletvekilleri Meclis Bahçesinde, birlikte istişare pozu verip, “Meclis mesaimiz başladı” notunu düştüler.

VEKİLLER MECLİSTE

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mehmet Galip Ensarioğlu, Mehmet Sait Yaz ile Suna Kepolu Ataman, Meclis’in yasama yılı açılış töreni sonrasında, Meclis bahçesinde bir araya geldi. Milletvekilleri kamelyada otururken, objektiflere verdiği pozu, kendi sosyal medya hesaplarında, paylaştılar.

BİRLİKTE RESİM PAYLAŞTILAR

Ensarioğlu paylaşımında şu notu, yazdı.  “Yeni Dönemde Diyarbakır İçin Bismillah! AK Parti Diyarbakır Milletvekilleri olarak 28. Dönem 2. Yasama yılının ilk gününde Gazi Meclisi’mizde bir aradayız. Rabbim, milletimizin bizlere vermiş olduğu görevi layıkıyla yerine getirmemizi nasip eylesin. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun inşallah” 

DİYARBAKIR’A HİZMET İÇİN

Kepolu Ataman ise paylaşımında, “Diyarbakır Milletvekilleri olarak Kadim Şehir Diyarbakırımız için Bismillah deyip, çalışmalarımıza durmadan devam ediyoruz. Yeni Yasama yılımız Aziz hemşehrilerimize hizmet yolunda hayırlara vesile olsun.” dedi.

Milletvekili Mehmet Sait Yaz’da, “Yeni yasa döneminde Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışı sonra Diyarbakır Milletvekilleri olarak bir araya geldik. Allah hayırlara vesile etsin” notunu paylaştı.

Kaynak: Diyarbakır Söz