(Vİdeo) Liderlerden bayram mesajları

Kurban bayramı dolayısıyla bayram mesajları gelmeye devam ediyor. liderler Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladıkları mesajlarda, her bayram olduğu gibi bu bayramda da kapıların birliğe, kardeşliğe ve huzura açılmasını temenni etti.

(Vİdeo) Liderlerden bayram mesajları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı'na ilişkin, "Ailelerimize, milletimize, İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum." ifadelerini kullandı. Erdoğan, Kurban Bayramı dolayısıyla sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Aziz milletimizin mübarek Kurban Bayramı'nı canıgönülden tebrik ediyorum. Kurban Bayramı'nın ailelerimize, milletimize, İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Büyük Ankara Camisi'nde Kurban Bayramı namazı sonrası açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Bayramlar birbirimizle dayanışma için bir vesiledir" dedi.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Kahramanmaraş'ta Zekeriye Tanrırverdi Caminde kılınan Kurban Bayramı namazı sonrası açıklamalarda bulundu.

Kurtulmuş: "Hedefimiz, Cumhuriyetimizin ikinci asrında Türkiye'nin sözü güçlü, gücü tesirli bir ülke olmasını temin etmektir" ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, her bayram olduğu gibi bu bayramda da kapıların birliğe, kardeşliğe ve huzura açılmasını temenni etti.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesindeki Meydan Çadır Camisi'nde bayram namazını sonrası açıklamalarda bulundu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Antakya Hacı Cuma Kahraman Camii’nde bayram namazının ardından açıklamalarda bulundu.  Sağlık Bakanı Koca: "Hatay'ımızı yalnız bırakmayacağız" ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kurban Bayramı namazının ardından MHP'nin kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in Beştepe'deki anıt mezarını ziyaret etti.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutladı. Yapıcıoğlu, yayımladığı mesajında, kenetlenmeye her zamankinden daha fazla muhtaç olunan bir zaman diliminden geçildiğini belirtti. 6 Şubat'taki Kahramanmaraş merkezli depremlerde büyük acılar yaşandığını anımsatan Yapıcıoğlu, depremzedelerin kalıcı konutlara kavuşturulmasının çözülmesi gereken sorunların başında geldiğini ifade etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler