13 Ocak reyting sonuçları, Gönül Dağı, Kardeşlerim, Bambaşka Biri reyting sonuçları

13 Ocak cumartesi günü reyting sonuçlarında üst sıraları almak için yarışan TRT’nin popüler dizisi Gönül Dağı, ATV’nin Kardeşlerim dizisi, FOX TV’de final yapan Bambaşka Biri, TV8’in Masterchef Türkiye All Star’ı ve diğerleri. Seyirciler hafta sonu keyfinde en çok hangi kanalı ve diziyi tercih etti. İşte detaylar.

13 Ocak reyting sonuçları, Gönül Dağı, Kardeşlerim, Bambaşka Biri reyting sonuçları

TRT’nin lokomotif dizilerinden Gönül Dağı her cumartesi olduğu gibi 13 Ocak Cumartesi günü de reyting sonuçlarının favorilerinden. Bunun yanında Hande Erçel ve Burak Deniz’in başrollerini paylaştığı Bambaşka Biri dizisi de final bölümüyle ekranlara geldi.

ATV’de yayınlanan dram dizisi Kardeşlerim de her hafta olduğu gibi reyting sıralamasında ben de varım dedi.

Reyting sonuçlarının favorilerinden olan Masterchef Türkiye All Star varken her cumartesi Güldür Güldür Show’u ekrana getiren Show TV’de bu hafta Herkül: Efsane başlıyor yabancı filmi ekranlara geldi.

13 Ocak Aralık tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı.

Total’de 1. sırada TRT 1’de izleyici ile buluşan “Gönül Dağı”, 2. sırada TV8’de ekranlara gelen “Survivor All Star 2024”, 3. sırada ise ATV’de yayınlanan “Kardeşlerim” yer aldı.

AB’de 1. sırada “Gönül Dağı”, 2. sırada “Survivor All Star 2024”, 3. sırada ise “Kardeşlerim” yer aldı.

GEÇEN HAFTANIN REYTİNG SONUÇLARI

Total'de reyting listesinin ilk sırasında Gönül Dağı, ikinci sırada Masterchef Türkiye All Star, üçüncü sırada Gönül Dağı özet yer aldı.

AB'de ise birinci sırada Gönül Dağı, ikinci sırada Masterchef Türkiye All Star, üçüncü sırada Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber Hafta Sonu yer aldı.

20+ABC1 listesinde de ilk sırada Gönül Dağı, ikinci sırada Masterchef Türkiye All Star, üçüncü sırada Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber Hafta Sonu yer aldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz